UVIJEK BESPRIJEKORNA

Najbolje odjevena kraljica nije odoljela popularnim hlačama koje obožavaju trendseterice

07.07.2018 u 11:34

Bionic
Reading

Kraljica Letizia od Španjolske ugostila je u svojoj rezidenciji, palači Zarzuela, članice Udruge za prevenciju, reintegraciju i brigu o prostituiranim ženama (APRAMP), a svojim je elegantnim stajlingom ponovno izazvala pažnju, kako španjolskih, tako i svjetskih medija

Španjolska kraljica Letizia oduvijek slovi za jednu od najbolje odjevenih žena, kao i najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezini stajlinzi redovito pune modne rubrike svjetskih medija. Nakon dugoočekivanog modnog dvoboja s Melanijom Trump, koja, otkako je preuzela titulu prve dame, ne prestaje oduševljavati svojim modnim odabirima.

Tijekom prijema u palači Zarzuela u kojoj je ugostila članice Udruge za prevenciju, reintegraciju i brigu o prostituiranim ženama, 45-godišnja kraljica je još jednom oduševila izborom stajlinga. Uvijek besprijekorno odjevena kraljica plijenila je elegancijom u vrlo jednostavnom, a opet profinjenom i pomno osmišljenom stajlingu, vrlo prigodnom za prijem ovakvog tipa.

  • +13
Kraljica Letizia od Španjolske Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa kraljica nosila je bijelu satensku bluzu bez rukava i elegantne crne hlače 'palazzo' kroja s gumbima duž bočne strane nogavica, s potpisom Hugo Bossa. 'Palazzo' hlače s gumbima trenutno su vrlo popularne, posebno one nalik trenirkama koje svjetske trendseterice rado nose u kombinaciji sa štiklama.

Cjelokupan stajling kraljica Letizia je upotpuniila špic štiklama s potpisom brenda Magrit te naušnicama s potpisom TOUS Jewelry.

  • +9
Kraljica Letizia i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia