ODMJERILE SNAGE

Susret kraljica stila: Melania Trump i kraljica Letizia u modnom dvoboju

19.06.2018 u 22:07

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe VI nalaze se u posjetu SAD-u gdje ih je u Bijeloj kući ugostio predsjednički par Donald i Melania Trump

Kao i obično s velikim je zanimanjem modni svijet pratio što su sa ovu prigodu odabrale dvije dame koje se redovito nalaze vrlo visoko na popisima najbolje odjevenih žena na svijetu.

Odmjeravanje snaga dvaju kraljica stila završilo je bez pobjednika jer su kraljica Letizia i Melania Trump izgledale besprijekorno.

  • +9
Kraljica Letizia i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa španjolska kraljica ponovno je pokazala kako ima sjajan osjećaj za stil odlučivši se za ružičastu haljinu koja prati liniju tijela ukrašenu gumbima, kreaciju s potpisom Michaela Korsa dok je Melania izgledala senzacionalno u zanimljivoj haljini A-kroja bez rukava u kombinaciji sivozelene i bijele.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

I prva dama Amerike i njezina gošća nosile su raspuštenu kosu, a obje su imale stiletto štikle koje su već postale njihov zaštitni znak.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, španjolski kralj Felipe nalazi se u šestom posjetu SAD-u, no radi se o prvom susretu s Donaldom Trumpom.

Španjolski kraljevski par u SAD-u će provesti pet dana, a već su posjetili New Orleans i San Antonio povodom obilježavanja 300-godišnjice osnivanja ova dva grada s bogatim španjolskim nasljeđem.

Nakon susreta u Bijeloj kući, kralj i kraljica u Capitol Hillu susrest će se sa senatorom Mitchom McConnellom, kongresnikom Paulom Ryanom i kongresnicom Nancy Pelosi.