DVOBOJ IKONA STILA

Kraljica Letizia iskopirala Melaniju odabravši haljinu kakvu je lijepa Slovenka već nosila

20.06.2018 u 10:37

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe VI nalaze se u posjetu SAD-u gdje ih je u Bijeloj kući ugostio predsjednički par Donald i Melania Trump, a s velikim se zanimanjem popratio susret dvaju dama koje redovito izazivaju divljenje modnog svijeta svojim osjećajem za stil

Melania (48) je za susret sa španjolskim kraljevskim parom odabrala haljinu sivozelenih tonova A-kroja ukrašenu bijelim detaljima (Valentino Resoirt 2018), dok je kraljica Letizia (45) sve očarala u prekrasnoj ružičastoj haljini bez rukava s potpisom američkog dizajnera Michaela Korsa ukrašenoj gumbima.

Dvije su fashionistice bile pravi mamac za poglede u kreacijama koje laskaju njihovoj vitkoj figuri, a obje su nosile stilettice u nijansama haljina.

  • +9
Kraljica Letizia i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vitki je struk lijepa Španjolka, inače bivša novinarka, naglasila srebrnim remenom, a stajling su odlično začinile stilettice u odgovarajućoj boji.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Modnim znalcima, međutim, nije promaknulo da identičnu haljinu u kojoj je kraljica Letizia zablistala na druženju u Bijeloj kući, samo u drugoj boji u svojoj garderobi ima i Melania.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa je Slovenka kreaciju Michaela Korsa samo u upečatljivoj nijansi plave, nosila prošle godine prilikom susreta u Bijeloj kući s panamskim predsjednikom Juanom Carlosom Varelom i njegovom suprugom Lorenom Castillo Garcia de Varela.

  • +4
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, španjolski kralj Felipe VI nalazi se u šestom posjetu SAD-u, no radi se o prvom susretu s Donaldom Trumpom.

Španjolski kraljevski par u SAD-u će provesti pet dana, a već su posjetili New Orleans i San Antonio povodom obilježavanja 300-godišnjice osnivanja ova dva grada s bogatim španjolskim nasljeđem.