BEATRICE BORROMEO

Osvaja na prvi pogled: Supruga monegaškog princa u ovoj haljini nikoga ne ostavlja ravnodušnim

04.07.2023 u 09:50

Bionic
Reading

Najbolje odjevena aristokratkinja na svijetu gotovo nikada ne propušta revije Diora, a za taj brend nastupa u ulozi ambasadorice

Poput zaove Charlotte Casiraghi, koju vežu neraskidive spone s modnom kućom Chanel, Talijanka Beatrice Borromeo na isti je način povezana s francuskim Diorom i njegovom direktoricom ženske linije, Mariom Graziom Chiuri.

  • +2
Beatrice Borromeo Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Za poznatu francusku kuću Beatrice je nedavno snimila i modnu kampanju, a nakon spektakularne revije u Mumbaiju, održane početkom travnja, sada je posjetila i onu parišku.

Poznatim damama, predvođenim glumicom Rosamund Pike i sunarodnjakinjom Chiarom Ferragni, lijepa talijanska aristokratkinja na reviji je parirala u neodoljivom modelu male crne haljine.

VISOKA MODA IZ PARIZA

Profinjena elegancija: Diorova revija okupila poznate dame iz svih krajeva svijeta

Pogledaj galeriju

S korzetnom podstavom u boji kože, spomenuta haljina ponajviše se ističe mrežastom tkaninom, a njezin lepršavi donji dio lijepu Beatrice potaknuo je da okupljenim fotoreporterima pokaže svu raskoš ove kreacije, okrećući se u predvorju Muzeja Rodin.

Osobni stil odijevanja Borromeo je svojedobno opisala kao ‘vrlo casual’, no voli se dotjerati s vremena na vrijeme, o čemu dovoljno svjedoče prizori s Diorove nove glamurozne revije u francuskoj prijestolnici.