EMMA STONE:

Najbolje me razumije moj prijatelj koji je gay

15.12.2011 u 11:23

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Tajni život kućnih pomoćnica' (The Help) koji govori o problemu rasizma na američkom jugu 60-ih kaže da se super slaže sa svojim najboljim prijateljem koji je homoseksualac, piše Gloria

'Maxa poznajem od svoje 11. godine. On je homoseksualac i najduhovitija je osoba koju znam. Oboje živimo u New Yorku i mislim da ćemo biti prijatelji zauvijek', rekla je Emma Stone (23) koja se zalaže za prava homoseksualaca.

Dodala je da dolazi iz obitelji u kojoj se nikada nije gledala poprijeko na istospolnu ljubav.

'Tako sam odgojena. Moji roditelji me nisu učili da na ljude gledam na taj način. Uostalom, i moj lik u filmu 'Cura na lošem glasu' ima najboljeg gay frenda', kaže Emma koja ne voli otkrivati puno o svom privatnom životu, piše Gloria

Dodala je i da bira filmove koje nose neku poruku.

'Film 'Tajni život kućnih pomoćnica' govori o rasizmu. Cilj mi je snimati filmove koji imaju snažnu poruku, zbog kojih će se ljudi zamisliti i tko zna možda ih potaknuti na promjene. U tomE je i tajna dobrog filma', rekla je.

Za svoj lik novinarke Skeeter kaže da je vrlo moderna i hrabra mlada žena, koja nakon studija ne izigrava žrtvu, već uči i upija sve oko sebe.

Emma kaže da je u odličnim je odnosima sa svojim roditeljima za koje kaže da su joj velika podrška u svemu.

'Roditelji su uvijek uz mene i ne bi mi dopustili da izgubim glavu zbog slave', kaže Emma za koju se priča da će zbog ove uloge možda zaraditi i nominacije za Emmy i Oscar.