NOVOPEČENI MLADENCI

Najbolja modna izdanja Jennifer Aniston i Justina Therouxa

07.08.2015 u 14:38

  • +4

Justin Theroux i Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon trogodišnjih zaruka Jennifer Aniston i Justin Theroux vjenčali su se u potpunoj tajnosti na svom 22 milijuna dolara vrijednom imanju na Bel Airu

Nagađanja oko toga što je mladenka nosila na ceremoniji i dalje traju, a par je u međuvremenu pobjegao na medeni mjesec na otočje Bora Bora u Francuskoj Polineziji.

Zgodna glumica poznata je po istančanom ukusu i igranju na sigurno kad je moda u pitanju, što joj modni kritičari često zamjeraju. Iako je na vjenčanju s Bradom Pittom 2001. nosila 50.000 dolara vrijednu haljinu američke dizajnerice Lawrence Steele, Jennifer posljednjih godina na važnim događajima sve češće nosi kreacije luksuznih europskih modnih kuća poput Saint Laurenta, Versacea i Valentina.

Zbog toga američki mediji nagađaju da je i za ceremoniju vjenčanja izabrala kreaciju Valentina, čije su vjenčanice ovoga ljeta nosile i nova članica monegaške kneževske obitelji Grimaldi, Beatrice Borromeo, kao i Nicky Hilton koja se udala za jednog od nasljednika obitelji Rothschild.

Sudeći po dosadašnjim modnim odabirima, Jennifer je vjerna onom što voli i u čemu se osjeća dobro, a to su, osim malih crnih haljina, i haljine koja prate liniju tijela, a koje joj sjajno pristaju.

I dok Jennifer voli minimalističke i klasične kreacije, njezin suprug njeguje imidž 'zločestog dečka', barem kad je moda u pitanju, i ne odustaje od crne boje i rokerskog looka. No za poziranja na crvenom tepihu, savršeno parira svojoj elegantnoj izabranici u smokinzima i klasičnim odijelima s tankom crnom kravatom.

U fotogaleriji možete vidjeti njihove najupečatljivije modne trenutke…