NOSI HRVATSKI DIZAJN

Naglasila figuru: Kolinda Grabar-Kitarović u još jednoj haljini Snježane Mehun

18.02.2019 u 15:56

Bionic
Reading

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nalazi se u Istanbulu jer sudjeluje na Svjetskom kongresu anđela investitora 2019., a nosila je kreaciju Snježane Mehun

Radi se o haljini iz kolekcije dizajnerice Snježane Mehun koja stoji iza brenda Dutchess.

Predsjednica je nosila haljinu na preklop koja prati liniju tijela u tonovima tamnoplave i ukrašenu sitnim točkama. I ovoga puta se umjesto punđe odlučila za mladenačku frizuru.

  • +2
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ured Predsjednice RH

Ovo je već treći put da je Grabar-Kitarović nosila kreaciju s potpisom Snježane Mehun, koja nije krila svoje oduševljenje odabirom predsjednice, a prvi je put kreaciju brenda Dutchess nosila prilikom susreta s predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom i Melanijom Trump.

'Opet sam malo zatečena kad sam vidjela fotografije, iznenadila sam se. Predsjednica nosi i druge domaće dizajnere, što je super jer promovira domaću modu u svijetu. Među svim tim odijelima vidjeti ženu u elegantnoj kreaciji koja može biti poslovna ili koktel haljina zbilja je pun pogodak', ponosno je za tportal ispričala Snježana Mehun.

'Osim dvije moje haljine, nosila je bluzu od svile koju je super kombinirala na 'Ponosu Hrvatske'. Zbilja bismo trebali biti ponosni što imamo predsjednicu koja osim što promovira Hrvatsku promovira i rad domaćih kreatora', poručila je Mehun.

Iako je na početku mandata bila vjerna kreacijama Aleksandre Dojčinović, čini se da je Kolinda Grabar-Kitarović pronašla novi omiljeni brend.