modni ulov

Na Zarinim policama kriju se vrlo chic gležnjače savršene za midi suknje i haljine

04.01.2024 u 10:59

  • +3

Zara gležnjače

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Zimi su u fokusu čizme, a među najpopularnijim modelima svakako su gležnjače koje predstavljaju odličan spoj sofisticiranosti i udobnosti. Na Zarinim policama krije se pravi klasik, model nosiv sve do kasnog proljeća

Ultimativni modni komad za zimsku sezonu su čizme, a kada smo u potrazi za klasikom koji će biti nosiv u brojnim prilikama tada je gležnjačama nemoguće naći konkurenciju. Nose se od početka jeseni, pa sve do kraja proljeća, a tako lako i efektno se kombiniraju uz haljine, suknje ili čak kratke hlače.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Bez obzira na stil, gležnjače su modni musta have, a popularni high street brend Zara na svoje police je uvrstio model kojem je nemoguće naći manu. Čizmice od rastezljivog materijala sa srednje visokom potpeticom načinjene od rastezljivog materijala. Ovaj model je uskog kroja i špicastog završetka, a materijal je mekan na dodir i idealan za zaštitu od niskih temperatura.

Ovaj model gležnjača ove sezone zadobio je veliki broj modnih zaljubljenica jer je riječ o svestranom modelu koji unosi dozu elegancije i chica u svaki stajling,a pri tome ne žrtvuje udobnost. Lako ih je elegantno nositi uz omiljene haljine i duge kapute, ali i izgledu dati urban prizvuk sa širokim trapericama i kožnih, krznom postavljenim jaknama koje su ove zime zavladale ormarima trendseterica.

  • +8
Gležnjače s malom petom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo