MIRNA BEREND:

Na televiziji bezveznjaci nalaze svoje mjesto

19.09.2012 u 15:31

Bionic
Reading

Bivša televizijska voditeljica, 46-godišnja Mirna Berend već osam godina bavi se dizajniranjem i izradom nakita u čemu još uvijek uživa, a s gorčinom progovara o televiziji

Mirna Berend sa sjetom se prisjetila 90-ih godina kada je uspješno radila na televiziji i ne taji da bi se uvijek rado vratila onome što ipak smatra svojim prvim i pravim poslom, samo kada bi se ukazala potreba za kvalitetnom voditeljicom pristojnog programa.

'Kad na televiziji ponovno bude mjesta za profesionalce, ja ću uvijek biti tu, otvorena za sve opcije. U Informativnom programu još ima mjesta za suvisle ljude, a Zabavni je postao omalovažavanje voditeljskog posla. Sve je to jedan veliki Big Brother, mjesto okupljanja gomile netalentiranih ljudi zanimljivih samo po skandalima. Svaka godina koju sam provela ne radeći svoj posao bila mi je tužna, ali ponekad mi je i drago da ne sudjelujem u valjanju po tim blatnim plohama. Nema danas više kvalitetnih emisija kakve su bile 'Sedma noć' i 'Nedjeljno popodne', sve je jedan veliki cirkus u kojem bezveznjaci nalaze svoje mjesto. Došlo je neko novo vrijeme i treba mu se prilagoditi', rekla je Mirna Berend za Gloriju.

Nakon što je prije godinu dana prekinula dugu vezu s pravnikom Markom Pavelićem, Mirna nije pronašla novu ljubav pa joj društvo prave omiljeni ljubimci.

'Jako sam sretna sama sa sobom. Uz mene je i krug dragih ljudi, a prije svega moje mačke i psi', poručila je Mirna Berend.