FASHION GURU:

Na premijeri 'Kumeka' Severina je bez diskusije bila najelegantnija, a njezinim smo komentarom o dolasku Bandića dobili kompletnu sliku

  • 23.11.2020 u 13:43

  • Bionic
    Reading

    Zagrebačka premijera filma 'Kumek' Darija Juričana privukla je i u posebnim uvjetima zbog globalne pandemije popriličan broj slavnih lica, a našem je modnom kritičaru za oko zapeo glamurozan stajling uvijek tip-top skockane Severine Kojić

    Drago mi je da se za film Darija Juričana tražila karta više i da 'Kumek' ide u ozbiljnu distribuciju, a nadam se da će i ubrzo na neku od nacionalnih telki, ne mislim ovdje na državnu, to je ipak preriskantno za njih. Na sinoćnjoj premijeri u Studentskom centru (znamo da ga je kino Tuškanac odbilo zato što, narodno rečeno, ne režeš granu na kojoj sjediš) skupilo se i poznatih, a najzanimljivija, kao i uvijek, bila je Severina.

    Bez diskusije, bila je i najelegantnija te je barem malo podignula raspoloženje s obzirom na temu filma.

    • +13
    Poznati na premijeri dokumentarnog filma 'Kumek' Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

    Sivo-zlatnu haljinu s naramenicama i protkanu lameom nosila je s bijelim kaputom s krznom i bež salonkama. Elegantni stajling upotpunila je raspuštenom kosom i zlatnom torbom.

    Severinina maska nosi stihove pjesme Dubioze kolektiv, vrlo slične tematici filma, a i njezin komentar da je dolazak Bandića na premijeru isto kao da Al Capone dođe na premijeru 'Kuma', jer on ipak zna bolje, sasvim je dovoljan da sve zaokruži, pa da dobijemo kompletnu sliku.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.