the body

Na pragu 60-e ona nosi slip haljinu i pokazuje lice bez šminke: Elle Macpherson oduševljava izgledom koji prkosi godinama

26.08.2022 u 13:11

Bionic
Reading

Tijekom čitave karijere laskavo su je zvali 'The Body', a sada oduševljava ljepotom koja prkosi godinama. Elle Macpherson objavila je na Instagramu niz fotografija s odmora, a obožavateljima je jedan detalj posebno zapeo za oko

Slavni supermodel, 58-godišnja Elle Macpherson uživa na odmoru na Malti, a njezini pratitelji u bajkovitim fotografijama koje dijeli na svom Instagram profilu. Na fotografijama Elle, gotovo bez trunke šminke izgleda godinama mlađa, a njezina je ljepota nevjerojatna.

Dok pozira u nizu objavljenih fotografija posebno se ističu one na kojima je Elle odjevena u laganu crnu slip haljinu s tek samo malo pudera i maskare nanesenih na lice. Brončanog tena, opuštena i dobro raspoložena, Elle koja je majka dvoje djece na odmoru njeguje ležeran no ipak dotjeran izgled.

Dugu plavu kosu skupila je u opuštenu punđu, a tanka i svilenkasta slip haljina laskavo je isticala njezinu figuru koja ju je proslavila. Nema sumnje, na ovakvom izgledu pozavidjele bi joj i dvostruko mlađe kolegice.

Ostale fotografije prikazuju trenutke s bajkovitog odmora, ali i sjajnu dugu maksi bijelu haljinu koju je odabrala za dnevno istraživanje otoka. I dok je fotografijama otkrila svoju sjajnu figuru i mladolik izgled, Elle nije otkrila s kime je na putovanju. Kako piše Daily Mail, čini se da putuje bez partnera, unatoč glasinama da je u vezi s francuskim bankarom koji živi u SAD-u, Olivierom Sarkozyjem, bivšim suprugom Mary-Kate Olsen. U veljači su Elle i Olivier navodno viđeni kako se ugodno druže na koncertu Eltona Johna u New Yorku. No vezu, za sada , još nisu potvrdili.

  • +4
Elle Macpherson Izvor: Profimedia / Autor: Roman Zach-Kiesling / AFP / Profimedia