PREDMET ŽUDNJE

Na police Manga stigla je neodoljiva verzija kultnih Chanelovih cipela

23.08.2023 u 10:46

Bionic
Reading

Police španjolskog Manga odnedavno kasi neodojivi model cipela čiji dizajn s okruglim vrhom i remenčićem oko gležnja neodoljivo podsjeća na legendarnu obuću francuske kuće Chanel

Chanelove cipele s kapicom zoran su primjer kako u svijetu mode postoje komadi koji godinama nadilaze trendove i slove za prave ikone stila. Ova obuća, u svim raspoloživim siluetama, osvojila je srca svjetskih fashionistica i svih onih dama koje vole istaknuti preppy štih u odjevnim kombinacijama.

Modeli koje podjednako vole žene svih dobi i čija popularnost traje desetljećima. Balerinke s kapicom kontrastne boje, Coco Chanel svijetu je premijerno predstavila 50-ih godina i od tada su, poput sličnih modela obuće, središnji element u kolekcijama francuske kuće. Njihov klasičan i bezvremenski dizajn odražava Chanelovu filozofiju nenaglašene elegancije i svestranosti.

Osim toga održabvaju bit chic minimalizma, čistih linija i bez pretjeranog ukrašavanja. Kombinacija jednostavnosti i sofisticiranosti omogućuje im savršeno prilagođavanje širokom rasponu odjevnih kombinacija. Trijumf ovog modela je toliki da su brojni brendovi inspirirani njima da ih rekreiraju s različitim elementima, bojama i detaljima.

Jasan primjer nalazimo u Mangu. Popularni high street brend iz Španjolske među svojim novitetima upravo je predstavio neodoljivi model koji izgledom parira Chanelovim Mary Jane sandalama s kapicom, podjednako popularnim poput balerinki identičnog dizajna.

U odnosu na Chanelov bestseler, Mangov prijedlog umjesto kapice dolazi s detaljem velike, crne mašne i zlatnom bojom istaknutom na stabilnoj blok peti od 5 centimetara, remenčiću i gornjištu s oblim vrhom.

Cijena ovih efektnih cipela iznosi 49,99 eura i poslužit će kao idealna nadopuna 'preppy' stilu i stajlinzima kojim poželite darovati romantični štih.