BLAGO NJOJ!

Na poklon dobila cijelu proljetnu kolekciju louboutinki

10.02.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Tračerica', Blake Lively, poznata je kao velika ljubiteljica pomodnih dizajnerskih cipela Louboutin. Jednom prilikom je model tih poznatih cipela dizajniran samo za nju, no ovoga puta Blake je dobila sasvim praktičan poklon – cijelu novu proljetnu kolekciju poznatih cipela crvenih potplata

Na rijetko kojem javnom pojavljivanju tračerica Blake Lively propusti obuti cipele poznatog dizajnera Christiana Louboutina. Tako se i u prvoj večeri New York Fashion Weeka pojavila u prekrasnoj romantičnoj haljini s potpisom Valentina te s crvenim potplatima na nogama.

Dobra suradnja Blake i slavnoga dizajnera traje već neko vrijeme pa u svome ormaru ima velik broj tih pomodnih cipela, uključujući one koje je Louboutin dizajnirao posebno za nju. Šuška se da lijepoj Blake Christian Louboutin ponekad i pomaže u odluci koje njegove cipele obuti u određenim prilikama.

Slavni dizajner je odlučio još jednom iznenaditi Blake te joj na kućnu adresu poslao paket koji bi mnoge djevojke oborio s nogu – cijelu novu proljetnu kolekciju svojih cipela.

'Danas mi je na kućnu adresu stigla cijela nova proljetna kolekcija Louboutinovih cipela - prekrasne su, predivne, cijeli dan hodam po stanu u njima', rekla je Blake.

Lijepa Blake često za svoj stil odijevanja dobiva same pohvale, ali ne koristi usluge privatnog stilista, već, kako sama kaže, njezin je stil inspiriran damama iz prošlosti, a modni uzori su joj Katharine Hepburn, Audrey Hepburn i Grace Kelly.

'Volim sofisticiranost i volim male detalje', kaže Blake, koja osim popularnih louboutinki na nogama u ruci uvijek ima Chanelovu torbicu.