POMALO IZNENAĐUJUĆE

Na kojim ćete poslovima najprije pronaći partnera?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 08.02.2013 20:21
  • Objavljeno 08.02.2013 u 20:21
ljubav par ljubavna veza

ljubav par ljubavna veza

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Postoje određene vrste poslova za koje postoji veća vjerojatnost da na njima pronađete ljubav svog života ili barem ugodnog partnera za neko vrijeme

Još uvijek tražite onog pravog? Pogledajte oko sebe na svom radnom mjestu, jer biste upravo ondje mogli pronaći dobrog partnera. Najnovije istraživanje otkriva da vrlo često 'princ na bijelom konju' sjedi negdje u vašem radnom okružju.

Čak postoje određene vrste poslova za koje postoji veća vjerojatnost da na njima pronađete ljubav svog života ili barem ugodnog partnera za neko vrijeme. Jedan od deset zaposlenika koji su sudjelovali u istraživanju priznao je da je nekada imao seksualnu aferu na poslu.

A koji su to poslovi s vrlo velikom vjerojatnosti da ćete na njima pronaći partnera za seks ili ozbiljnu vezu?

Kako otkriva istraživanje, riječ je o sljedećim poslovima: službenički posao u različitim tvrtkama, i to posebno onaj koji se odnosi na planiranje, administrativni poslovi, restoranski poslovi, kao i svi oni koji uključuju rad s hranom, poslovi vezani uz proizvodnju i prodaju automobila, poslovi vezani uz zdravstvo i zaštitu, bankarski poslovi, posebno vezani uz brokere, posao zavarivača te poslovi vezani uz umjetnost.

Možda vam se ovo čini kao čudan izbor poslova, ali upravo iz tih branši stižu ispitanici koji su sudjelovali u istraživanju, a koji su izjavili da su ljubav ili seksualne afere pronašli na poslu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!