IVA JERKOVIĆ

'Na dijeti sam svaki ponedjeljak'

19.10.2011 u 10:03

Bionic
Reading

Prekrasna manekenka obožava jesti, veliki je veseljak te pjeva bez obzira što kaže da je nije lijepo za slušati

Iva Jerković prava je profesionalka. U vrtoglavo visokim štiklama nosila je reviju, a kasnije se preobukla u žestoku rokericu. Kako je nosila reviju u kojoj su se našli i poneki tigrasti uzorci, pitali smo je nosi li i privatno tako opasnu i zavodničku odjeću?
'Imam crnu tigrastu zatvorenu haljinu. Čak i ne djeluje toliko napadno. Više je elegantna.'

Iva je ovogodišnja muza dečkima iz Elfsa, dok je prošle godina to bila Jelena Rozga. Pjeva li ona? 'Jako volim pjevati, iako ružno zvučim. Volim veliko društvo i pjevanje. Ja sam veseljak. Uvijek kad se skupimo pjevam, iako je bolje da šutim', smije se Iva koja još čeka da je pogodi Amorova strijela.

'Ja sam za ljubav, samo nikako da me pogodi ta strijela. Valjda kad se najmanje nadaš ona dođe. Možda se previše nadam', smije se Iva, koja obožava jesti slatko.

'Svi moji prijatelji znaju da ja užasno puno jedem, što se nikad ne bi reklo za mene. Sve jedem, samo što, kad me primi stres, sve se to istopi', rekla je Iva i odala nam da ne može izdržati na dijeti.

'Svaki ponedjeljak sam na dijeti. Nikad ne mogu to izdržati, to je nemoguće za mene. Jednostavno, ne mogu to izgurati koliko volim jesti, pa si lažem da ću to odgoditi za ponedjeljak', dodala je prekrasna Iva