ZVJEZDANO OKUPLJANJE

Na Clooneyjevo vjenčanje stigao Bono sa suprugom

27.09.2014 u 18:57

  • +17

Clooneyjevo vjenčanje

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

I Bono Vox, frontmen slavnog benda U2, doputovao je u Veneciju sa suprugom Ali Hewson kako bi nazočio vjenčanju Georgea Clooneyja s londonskom odvjetnicom Amal Alamuddin

Bono i Ali u braku su od 1982. godine i imaju četvero djece.

Kako je najavljeno, svadbeno slavlje trajat će tri dana, a glumac i odvjetnica pozvali su oko 150 gostiju. Slavni uzvanici stigli su u Italiju već u petak, a tijekom vikenda očekuje se dolazak poznatog glumačkog para Angeline Jolie i Brada Pitta.

George je subotnje jutro proveo u društvu Cindy Crawford i njezina supruga, svog kuma Randea Gerbera. Njih troje bili su očigledno dobro raspoloženi za vrijeme doručka u hotelu Cipriani. Amal nije bila s njima, ali zato je u petak u Veneciji u istom hotelu sa zaručnikom ugostila uzvanike vjenčanja na svečanoj večeri. Slavlje su nastavili izvan hotela i to odvojeno. Mladenka je blistala u zanimljivoj asimetričnoj crvenoj haljini koja joj je stajala kao salivena.

George se nakon večere otišao dalje zabavljati s dečkima, a Amal je večer provela u društvu svoje sestre i kume Tale, majke Barie i prijateljica.

Par je skupa od jeseni 2013. Ovo će Amal biti prvi brak, a Clooneyju drugi.