KRALJEVSKA PREVARA

Muž kraljičine unuke snimljen s nepoznatom plavušom

16.09.2011 u 21:25

Bionic
Reading

Samo mjesec i pol dana nakon vjenčanja s najstarijom kraljičinom unukom Zarom Phillips, igrač ragbija Mike Tindall snimljen je nadzornom kamerom u jednom noćnom klubu kako se dobro zabavlja s nepoznatom plavušom

Dok je Zara Phillips boravila u Irskoj na Međunarodnoj utrci konja, njezin suprug, ragbijaš Mike Tindall, opuštao se s kolegama u jednom noćnom klubu na Novom Zelandu gdje sudjeluju u Svjetskom kupu, prenosi Daily Mail.

Na videu se lijepo vidi kako nepoznatoj plavuši nije nimalo mrsko društvo novopečenog člana kraljevske obitelji pa se u jednom trenutku nagnula i poljubila ga. Paru se uskoro pridružuje i brineta koja se jednako mazno odnosi prema Tindallu.

Snimku je navodno pustio izbacivač kluba koji predstavljajući video kritizira kapetana momčadi i njegovo nedolično ponašanje te kaže da suosjeća kraljicom i Zarom.

Ubrzo nakon objave snimke u britanskim medijima, uprava kluba objavila je službenu izjavu u kojoj kaže da 'kao i svi drugi momci, i on za Englesku igra svim srcem' te da se 'jednostavno opuštao nakon utakmice'.