HOĆE LI MU OPSTATI BRAK?

Muž Gwen Stefani u problemima s bivšom

26.05.2012 u 20:11

Bionic
Reading

Britanski glazbenik Gavin Rossdale otac je 23-godišnje Daisy Love koju je dobio u kratkoj aferi s britanskom dizajnericom Pearl Lowe. Kad je ona 2004. otkrila kćeri istinu tko joj je otac, Gavin je Pearl poručio da s njom više neće progovoriti ni riječ

Britanski glazbenik i suprug Gwen Stefani Gavin Rossdale (43) nije imao mrlju u svom životopisu, no njegova bivša djevojka i majka njegove 23-godišnje kćeri Daisy Lowe otkrila je nedavno javnosti kako Gavin i nije baš duša od čovjeka.

Naime, prije sedam godina izbio je skandal kad je Pearl kćeri rekla istinu o tome tko joj je otac koju je dotad skrivala. Tada 14-godišnja Daisy odlučila se za DNA test da bude sigurna u informaciju kako joj je Rossdale otac, no on nije bio oduševljen.

'Rekao mi je kako sa mnom više neće progovoriti ni riječ ako joj dozvolim DNA test. Održao je svoje obećanje jer mi se nije obratio punih sedam godina. No to me ne dira, važno je da je Daisy u kontaktu s ocem i da imaju dobar odnos', otkrila je 42-godišnja Pearl.

Ni sam Gavin nije znao da ima kćer, jer je Pearl tajnu čuvala sve do 2004. kada je kćeri priznala istinu. Otkriće je poljuljalo i Gavinov brak s Gwen Stefani u kojem su dobili dva sina.