ŽENE, POZOR

Muškarci koje trebate izbjegavati

01.12.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Mnoge žene zapitat će se gdje su im bile oči kada su birale partnera. Zbog početne strasti očito nisu na vrijeme uspjele prepoznati arogantnog tipa ili ženskaroša koji ga ne može držati u gaćama ili pak radoholičara koji nikamo ne ide bez laptopa

Kako ne biste zapele sa svakakvim muškarcima, donosimo vam popis frajera s kojima ne trebate hodati:

Arogantni
Mislite da hodate s kul tipom koji je zabavan, pametan i zna komunicirati, a on vam jednog dana ispali: 'Draga, mogu imati koju god hoću, pa moraš biti sretna što me imaš.' Stvari naime, brzo mogu skrenuti sa seksi i zabavnih prema sebičnim i egocentričnim. Na prvu ovakvu ili sličnu izjavu, ostavite gada. Aroganciju ne treba miješati sa samopouzdanjem. Ovo drugo je afrodizijak, a svaki muškarac koji ima samopouzdanja pravi je frajer.

Bjesni
Nakon nekoliko izlazaka shvatili ste da se vaš dragi baš i ne može kontrolirati. Bjesni na vozače koji prema njegovoj procjeni ne znaju voziti, spreman se potući i za najmanju sitnicu. Možda će vas uvjeravati da nikada, nikada neće biti prema vama takav, no želite li stvarno čekati i vidjeti kako to izgleda kada svoju naglu narav i bijes usmjeri na vas?

Control freak
U početku se možda uspio suzdržati, no uskoro vam je počeo govoriti što bi vam bilo dobro jesti, kako da se odijevate, koji bi vam posao bolje odgovarao. Zanima ga tko vam šalje poruke i s kim pričate na telefon. Čini nam se da bi vam ovakav brzo zagorčao život, dečko iz pakla, rekli bismo. Bježite dok možete.

Radoholičar
Pun je love, kuži se u politiku, gospodarstvo, svjetsku krizu, prati rast dionica i bez BlackBerryja ne ide ni u WC. Više vremena dnevno provodi za laptopom nego s vama tjedno. Toliko je opsjednut karijerom i napretkom da se pitamo gdje se tu uklapate vi. Možda između popodnevnog sastanka i poslovne večere ugrabite sat vremena za sebe. Želite li stvarno takvog freaka?

Ženskaroš
Sve žene maštaju o tome da zauzdaju frajerčinu i da bude samo njihov odani i jedini. No ženskaroša nemojte ni pokušati promijeniti. On, naime, može biti seksi i odličan u krevetu, no svoju sposobnost pokazuje vjerojatno u još nekoliko drugih spavaćih soba. On je kronični neženja koji obožava sve što hoda i ima zaobljenu stražnjicu i grudi. Možda vam je u život uletio kao uragan, no isto tako brzo će i odlepršati. Ovaj tip samo je za zabavu, osjećaje zaboravite.

Škrtica
Niste ni tjedan dana zajedno, a on već kuka da su večere u restoranu skupe i da mu se čini da su i kokice u kinu nekako poskupile u zadnje vrijeme. OK, shvaćamo, kriza je, ali niste toliko bliski da već kuka koliko troši na vas. Što li će biti poslije, kad se malo opusti? Ostavite škrticu da sam uživa u kokicama i filmu.