DOBRO IH SKRIVAJU

Muškarci bi se šokirali da saznaju ove ženske tajne

31.12.2013 u 09:33

Bionic
Reading

Kako bi izgledale prirodno lijepe i njegovane žene svakodnevno prakticiraju neke beauty navike koje pomno skrivaju od svojih partnera

Neke žene imaju čak 20 uobičajenih navika njege koje su sasvim uobičajene, ali ih pomno sakrivaju od svojih partnera, a prosječna žena ima osam rituala uljepšavanja.

Među prvih četiri je i uklanjanje dlaka. Žene čupaju dlake iz nosa, briju nožne prste, čupaju nausnicu, no njihovi partneri to nikada neće vidjeti.

Prema novom britanskom istraživanju koje je proveo Feelunique na 2.000 ispitanica, prosječna žena ima osam neugodnih beauty navika koje potajno provodi kako bi izgledalo da je prirodna ljepotica. Studija je otkrila kako žene ne žele da njihovi partneri saznaju za te njihove male tajne.


Nose steznike kako bi sakrile nesavršenosti, uklanjaju dlake iz nosa, s prstiju, tvrdu kožu sa stopala, na kritične točke stavljaju pastu za zube, izbjeljuju zube. Mnoge od njih tvrde kako im partneri nemaju pojma da u grudnjacima imaju specijalne umetke ili da čupaju dlake svakodnevno.

Trećina žena smatra kako bi partner bio užasnut da zna istinu o beauty režimu koji prolazi. Čak 35 posto ispitanica vjeruje kako bi te intimne beuaty tajne 'ohladile' njihove partnere. Nakon nekog vremena žene bi pokoju tajnu mogle i otkriti partneru, no dvije trećine ispitanica smatra kako je damski te stvari zadržati za sebe.

Dvadeset tajni uljepšavanja

Čupanje/brijanje dlaka s nožnih prstiju
Čupanje dlaka s lica i brade
Čupanje čudne dlake s tijela
Depiliranje ili bojanje nausnice
Uklanjanje tvrde kože sa stopala
Nošenje rublja koje ih čini mršavijima poput korzeta
Čupanje obrva
Depiliranje ili brijanje bikini linije
Uklanjanje dlake iz nosa
Piling i masaža lica
Rezanje noktiju
Izbjeljivanje zuba
Stavljanje paste za zube na prištiće
Stavljanje kreme na lice
Depiliranje ili brijanje pazuha i nogu
Nošenje umetaka za grudnjake
Piling svaki dan
Bojanje obrva i trepavica
Korištenje anticelulitne kreme