LIJEPA MEKSIKANKA

Muke Salme Hayek: 'Kad vam obitelj ne da mira da napravite selfie u bikiniju'

16.04.2024 u 14:00

Bionic
Reading

Zanosna Salma Hayek i u šestom je desetljeću u top formi, a na društvenim je mrežama vrlo aktivna

Zvijezda filma 'Od sumraka do zore', koja će ove godine proslaviti 58. rođendan, redovito izaziva divljenje svojim mladolikim izgledom i bezvremenskom ljepotom.

Salma je vrlo aktivna i na društvenim mrežama, osobito Instagramu, pa je ponovno izazvala brojne komentare najnovijom objavom.

U svom se stilu našalila i požalila da ne može u miru snimiti ni selfie zbog obitelji.

Objavila je tako niz fotografija na kojima je otkrila kako to izgleda kada pokušava snimiti savršene fotografije za Instagram. Pokušavala je pozirati u kupaćem kostimu izlazeći iz bazena, a članovi njezine obitelji našalili su se s njom i poprskali je vodom dok se penjala ljestvama.

'Kad ti tvoja obitelj ne dopusti da u miru nosiš bikini', napisala je pokraj fotografija uz španjolski prijevod. Atraktivna glumica često je vrlo iskrena o tome što se nalazi na njezinim slikama na Instagramu. Prošlog mjeseca je otkrila da je jednu fotografiju u bikiniju snimila njezina 16-godišnja kći Valentina. 'Uvijek pomaže imati fotografa u obitelji. Valentina Pinault', napisala je.

Također je u nekoliko navrata obožavateljima omogućila vidjeti kako izgledaju njezini procesi šminkanja i friziranja. Glumica se ne libi pokazati i kako maskira sijede te kako izgleda u posve prirodnom izdanju, bez trunke šminke na licu.

SENZACIONALNO IZDANJE

Kožna haljina naglasila obline Salme Hayek i u drugi plan 'bacila' prelijepu Penelope Cruz

Pogledaj galeriju

'Sijede možete ponekad samo prekriti, bez bojenja. Dakle samo stavim maskaru preko sijedih! A svi oni mali 'buntovnici', sijede dlake koje strše uvis, ne samo da postanu crne, već se i izravnaju', otkrila je Salma svoj beauty trik za sijede. U ranijem je intervjuu pak rekla da se danas, kada vidi svoje stare fotografije, smatra puno ljepšom nego što je tada mislila.

'Sada, kada se pogledam u ogledalo i vidim stvari koje ne volim, pomislim da će mi se to sigurno sviđati za 10 godina', rekla je.