prava nasljednica

Prelijepa kćer slavne glumice pobrala je svu pažnju u skupocjenom stajlingu

16.04.2024 u 10:15

Naomi Watts i kćer Kai

Izvor: Profimedia / Autor: Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Tinejdžerica Kai zablistala je u komadima Diora u vrijednosti od preko 10 tisuća dolara te se pokazala kao prava majčina nasljednica

Glumica Naomi Watts na Diorovu modnu reviju u Brooklynu povela je svoju najmlađu kćer Kai (15), koja je pobrala svu pažnju vidnom sličnosti sa slavnom majkom.

Prelijepa 15-godišnjakinja zablistala je elegantnoj bijeloj suknji crvenog cvjetnog uzorka s potpisom Diora i cijeni od 4 9000 dolara te džemperom istog dizajna, također u paprenoj vrijednosti od 4 500 dolara. Sve je zaokružila luksuznim zlatnim nakitom i salonkama na špic petu, kombinaciji koja je izvrsno pristajala uz stajling glumice.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Naomi (55) je također birala dugačak kroj, no odlučila se za chic haljinu s puf rukavima i povezom oko struka te je uskladila s peep-toe cipelama, koje su se ove sezone u punom sjaju vratile na modnu scenu.

Majka i kćer uskladile su i frizure te su svoju plavu kosu nosile raspuštenu, a obje su birale minimalistički makeup koji je naglasio njihove izražajne plave oči.

Naomi Watts ima i sina Alexandera (16), a oboje je dobila u braku s bivšim partnerom Lievom Schreiberom s kojim se rastala 2016. godine, nakon 11 godina veze. Ipak, s njime je ostala u dobrim odnosima te par nastavlja u prijateljskom ozračju odgajati djecu.

Slavna glumica nedavno je i uplovila u bračne vode, udajom za glumca Billyja Crudupa kojem je sudbonosna 'da' izrekla u gradskoj vijećnici u New Yorku prošlog lipnja.

NAOMI WATTS

Ne zna se koji je bolji: Plavokosa ljepotica pokazala tri divna stajlinga u istom danu

Pogledaj galeriju