iskrene riječi

Salma Hayek se prisjetila jednog od 'najboljih dana u životu'

26.04.2024 u 13:04

Bionic
Reading

57-godišnja zvijezda se na Instagramu osvrnula na blagoslov pronalaska svoje srodne duše popraćena nizom fotografija sa svog posebnog dana

Slavna Meksikanka podijelila je na Instagramu niz uspomena sa svog vjenčanja s Francois-Henrijem Pinaultom iz 2009. godine, osvrćući se na sreću koju joj je taj dan donio.

'Ne postoje riječi kojima bi se objasnio blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste to pronašli, nikada to ne uzimajte zdravo za gotovo. Za sve vas koji niste, nikada ne odustaj', poručila je glumica uz komentar kako joj je to 'jedan od najboljih dana života'.

Objavu je 'otvorila' s fotografijom sebe u vjenčanici kao potpuno našminkane mladenke dok gleda u daljinu. Veza nje i francuskog milijarder počela je 2006. godine, a par je godinu dana kasnije dobio svoje prvo zajedničko dijete, kćer Valentinu Palomu Pinault za koju svi kažu da je prava majčina nasljednica.

ujedinjene u ljubičastom

Salma Hayek sa 16-godišnjom kćeri Valentinom u zajedničkom izlasku

Pogledaj galeriju

Sudbonosno 'da' izgovorili su 2009. te održali dvije svadbene ceremonije u Parizu i Veneciji. Nakon rođenja kćeri, Salma je htjela odustati od glume, ali ju je suprug ohrabrio da nastavi graditi svoju karijeru.

Kasnije se saznalo kako je njezin voljeni suprug imao aferu s manekenkom Lindom Evangelistom, koja mu je rodila sina. Glumica je skandal dugo skrivala od očiju javnosti, ali je na kraju ipak progovorila o aferi te odlučila oprostiti prevaru.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević