FASHION GURU

Na visokoj Anici Kovač skoro sve dobro stoji; napokon se maknula iz svojih standarnih bajkerskih izdanja, no zato je frizura postojana

  • 16.04.2022 u 18:07

  • Bionic
    Reading

    Visoka i vitka Anica Kovač ne može proći nezamijećeno gdje god da se pojavi, a naša bivša misica poglede je danas mamila i zbog jednostavnog, ali skladnog stajlinga

    Jednom miss, zauvijek miss, a to dokazuje i Anica Kovač. Rijetko se pojavljuje u javnosti što uvijek daje dojam ekskluzivnosti kada se pojavi. A gdje drugdje da se pojavi nego na špici?

    Svaka teta koja želi biti zamijećena mora se prošetati po centru Zagreba, čudi me jedino da danas nije bilo više njih po špici, no vjerojatno su zgibali iz Zagreba.

    Na visokoj Anici skoro pa sve dobro izgleda, a vidim da se i napokon maknula iz svojih standarnih bajkerskih izdanja i uskočila u široke hlače što je za nju itekakva novost. Vidi se da prati trendove.

    • +16
    Poznati na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

    Tako je odabrala i baloner u baby blue boji, a tu su i plava torbica te metalik plave sunčane naočale. Frizura je, vidim, i dalje postojana, vjerna je kratkoj kosi koja joj odlično stoji, a ovaj veseli buket taman joj je dodao malo boja da se istakne na špici.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.