IDEJE IZ NAŠIH DUĆANA

Muči li vas što obući za večernji izlazak?

24.12.2012 u 12:45

Bionic
Reading

Spremate li se na izlazak za izlaskom uoči novogodišnjeg ludila, trebat će vam podosta pomno smišljenih modnih kombinacija. Za dame, haljina će biti najbolje rješenje jer odijeva u jednom potezu, a naodmet nisu ni svečani kombinezoni, šljokičaste hlače i tunike...

Da biste zablistali na partijima koji se nanižu oko novogodišnjih blagdana, ne morate se pojavljivati u skupoj toaleti - dovoljno je naoružati se s nekoliko ubojitih kombinacija i osjećati se posebno u svakom trenutku.

Za vas smo po lancima ulične mode prikupili mnoštvo zanimljivih modnih komada koji bi vam mogli biti spas u zadnji čas, a k tome dio ponude već možete dobiti i na odličnim sniženjima.

Neki su dućani snizili cijene i do 50 posto, stoga će vam predblagdanski šoping biti višestruko isplativ. Za nešto više od sto kuna moguće je iskopati odličnu haljinu!

Imajte na umu i da modni dodaci u obliku torbice i cipela, baš kao i nakit, čine čuda. Ponekad je dovoljno promijeniti boju ili čipkasti uzorak hulahopki i izgledati potpuno drukčije u, primjerice, istoj haljini...