OUTANJE ZVJEZDANIH STAZA

Mr. Spock otvorio dušu i priznao da je gej

17.10.2011 u 08:22

Bionic
Reading

Zachary Quinto priključio se nizu holivudskih zvijezda koje otvoreno priznaju sklonost vlastitom spolu – nakon Ricka Martina, Lancea Bassa i EllenDeGeneres, i on je obznanio da je gej

U novom intervjuu New York Timesu, koji prenosi Daily Mail, zvijezda 'Zvjezdanih staza' nakon mnogih je nagađanja napokon potvrdila svoje seksualne preferencije.

Tridesetčetverogodišnji glumac najpoznatiji je po ulozi gospodina Spocka u dugovječnoj svemirskoj trakavici te kao Sylar u 'Herojima'. 'Kao homoseksualna osoba, mislim da ima još toliko puno stvari koje treba napraviti', rekao je. Dosad je odbijao govoriti o svojem spolnom opredjeljenju, ali je unatoč tome bio aktivan u kampanjama protiv zlostavljanja gej tinejdžera.

Quinto je svestran pri izboru uloga: glumio je heteroseksualce (kao u posljednjem pojavljivanju u filmu 'Koji je tvoj broj' s Annom Faris), ali je poznatiji po ulogama niza gej likova. Zaposleni glumac najavljuje niz novih filmskih uloga, među ostalim i novu sezonu 'Zvjezdanih staza' sljedeće godine.