NOV NAČIN USLUGE

Možete li zamisliti da jedete hranu s golog tijela?

07.08.2012 u 09:19

Bionic
Reading

Iako se posluživanje hrane na golom ljudskom tijelu već dugo prakticira u Japanu, Amerikanci su šokirani ponudom restorana u Miamiju

Kome treba tanjur kad hranu možete jesti i s golog ženskog ili muškog tijela?! Upravo takvo razmišljanje poslužilo je restoranu u Miamiju da postane nadaleko poznato mjesto za uživanje u hrani. Naime, tamo se suši ne jede iz tanjura, nego s lijepog i golog

muškog ili ženskog tijela!

Naravno, takva usluga nije jeftina pa ćete za jedan privilegirani obrok platiti oko 500 dolara, odnosno oko 3000 kuna. Na golim tijelima služe se suši i sašimi u velikim količinama, a posloženi su na strateški važnim mjestima. Hrane ima toliko da je jedan obrok dovoljan i za 15 gladnih ljudi.

'Takav način objeda najčešće prakticiraju skupine ljudi, a uglavnom je riječ o različitim zabavama poput rođendanskih ili momačkih i djevojačkih zabava. Potrebno je prethodno rezervirati večeru. Često imamo i goste koji se također rado razodjenu i legnu na stol', istaknuo je vlasnik restorana Nathan Lieberman za Local 10 News.

Zanimljivo je da goli modeli na kojima se poslužuje hrana nisu nikakve manekenke ili manekeni. Riječ je o osoblju restorana koje za tu dodatnu usluga dobiva i dodatni novac. 'Imam sreće što imam zgodne djelatnike pa nisam morao tražiti modele', zaključio je vlasnik kontroverznog restorana.