ODUŠEVLJAVA IZ DANA U DAN

Može li Catherine izgledati bolje?

18.07.2013 u 09:20

Catherine Zeta-Jones

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Zanosna glumica Catherine Zeta-Jones u posljednje vrijeme ima pune ruke posla oko promoviranja svog novog filma 'Red 2', te pri svakom pojavljivanju uspjela izgledati besprijekorno, a ovoga puta pohvale za svoj dobar izgled dobila je zbog male crne haljine

Glumica Catherine Zeta–Jones u posljednje vrijeme ima pune ruke posla oko promoviranja svog novog filma 'Red 2', a na svakoj toj svečanoj promociji uspjela je izgledati besprijekorno. Prilikom povratka New York, Catherine je viđena kako iz stana izlazi u odličnoj maloj crnoj haljini ukrašenoj čipkom.

Čini se kako 43-godišnja glumica dobro zna što joj pristaje. Tako je na nedavno održanim premijerama zasjala u dvjema sjajnim crnim kombinacijama za koje je dobila same pohvale, a svoj besprijekoran modni stil nastavila je pokazivati i prilikom povratka u New York. Za gostovanje u televizijskom showu 'Late Night with Jimmy Fallon Show', Catherine je tako odjenula crnu haljinu koja joj se sezala do koljena, a posebnu čar činila gornji dio u potpunosti načinjen od čipke.

Izgleda je doista besprijekorno, a cijelu kombinaciju dodatno je začinila vrtoglavo visokim štiklama, neupadljivim make-upom te nježnim valovima u kosi. Crna čipkasta haljina, pripijena uz tijelo isticala joj je besprijekornu figuru i vitke noge na kojima bi joj pozavidjele i mlađe kolegice.