AVRIL LAVIGNE:

Morala sam vrlo brzo odrasti

17.03.2011 u 11:06

Bionic
Reading

Slavna pjevačica rođena u Kanadi, nedavno je objavila novi album 'Goodbye Lullaby' na kojem je radila dvije godine

Avril danas ima 26 godina, a zbilja je teško povjerovati da je gotovo deset godina u ovom poslu.

Pop punk princeza kaže da je brzo morala naučiti brinuti se za sebe nakon što se za potrebe snimanja svog debija Let Go preselila u SAD gdje je živjela sama.

'Vrlo brzo sam odrastala. Bila sam tinejdžerica u nepoznatom gradu. Morala sam se naučiti brinuti za sebe. Prošla sam puno toga u životu', kaže Avril koja za Goodbye Lullaby (RCA/Sony Music/Menart) da je najosobniji album dosad.

Avril je prvi put sama producirala neke pjesme, a puna je riječi hvale za svog bivšeg supruga Derycka Whibleyja iz Sum 41 s kojim je radila na novom albumu.

'Većinu pjesama sam snimila u svom kućnom studiju. Neke sam stihove sama smislila. Deryck je odradio sjajan posao i puno mi je pomogao svojim savjetima. On je jedna od najtalentiranijih osoba koju poznajem', kaže Avril koja se u međuvremenu razvela od Derycka, no kaže da su ostali u prijateljskim odnosima. Derycka je upoznala u Kanadi kada je imala 17 godina.

Avril je otkrila i da je pjesmu 'Darlin' koja se može čuti na 'Goodbye Lullaby' napisala kad je imala 14, 15 godina.

'Napisala sam je još kad sam živjela s roditeljima u Kanadi. Uvijek me ta pjesma podsjeti na obitelj i kuću gdje sam živjela sa starcima', rekla je Avril Lavigne.