POZNATI NA SNIJEGU

Monika Mamić: Propali su nam planovi za skijanje

04.01.2010 u 15:26

Bionic
Reading

Poznati Hrvati ne bi bili in kad zimi ne bi otišli na skijanje. Snježana Mehun otkrila nam je da s dečkom i sinom odlazi na Kronplatz, Monika Mamić će otići na skijanje, ali samo zbog supruga, dok Danijela Martinović zbog pada sa skija više voli toplije krajeve

Iako nas s Pantovčaka upozoravaju da je u tijeku recesija te da bismo trebali štedjeti novac za crne dane, naši celebovi neposlušni su po tom pitanju. Naravno da će se svatko od njih izvući rečenicom da su naporno radili, pa im je odmor prijeko potreban. Pa moraju napuniti baterije za sljedeći godinu, tko će nas zabavljati ako se umore? To je samo djelomično točan odgovor jer skijanje je u Hrvata postao životni stil, odnosno nisi in ako ne odeš na snježne padine zimi, a ljeti na more.

Tako nam se poduzetnica Snježana Mehun, prepoznatljiva po tome što se gradom vozi žutim Hummerom, otići s dečkom Mihaelom Galekovićem i sinom Dinom u mondeno talijansko skijalište Kronplatz.

     

'Skijam već deset godina i kod nas je već postala tradicija da odemo na zimovanje. Moram se pohvaliti da jako dobro skijam, ne baš kao Ivica i Janica Kostelić, ali dobra sam. Posebnih priprema prije skijanja neće biti jer cijele godine odlazim u teretanu, tako da sam u dobroj formi.

Ove godine ćemo ići malo kasnije na odmor, ali glavno da se odemo malo zabaviti i relaksirati. Bit će to uživanje jer obožavam provoditi vrijeme sa sinom i dečkom koji se odlično slažu', rekla je poduzetnica Mehunka koja je nedavno u Cascade centru otvorila Posh bar

Baš poput Mehunke, i snaha Zdravka Mamića, Monika Kravić, otići će na skijanje nešto kasnije nego inače. Objašnjava da su ona i suprug Mario Mamić, vlasnik menadžerske agencije Mamić Sport, trebali na zimovanje u siječnju, ali su im propali planovi.

'Budući da su nam propali planovi za siječanj, otići ćemo na zimovanje u ožujku. Nisam obožavateljica hladnoće i skijanja. Ja više volim sunce i ljeto te bih radije u tropske krajeve, ali moj suprug obožava skijati, pa idem kako bih ga usrećila i udovoljila mu. No, naći ću i ja negdje svoje mjesto na klupici gdje ću na snijegu piti topli čaj i upijati zrake sunca', otkrila je voditeljica Monika Mamić, majka malog Josipa koji je prije dvadesetak dana proslavio prvi rođendan. Šuškalo se da će se Monika vratiti na posao, no čini se da je, s obzirom na planirani odmor, nećemo uskoro gledati na malim ekranima.

Dalmatinka Danijela Martinović nije ljubiteljica zime, a kako nam je otkrila, već godinama ne odlazi na snježne padine

jer su joj hladnoća, snijeg i skijanje naporni te su joj skije omražene.

'Zamjerilo mi se skijanje kada sam u Livignu u Italiji pala i ozlijedila se. Nije se radilo o ozbiljnoj povredi, ali je izgledalo strašno i jako sam se uplašila, tako da mene snijeg neće još dugo vidjeti. Za mene sve to nema smisla', izjavila je pjevačica koja je Dalmatinka i više voli toplije krajeve.

'Dok se drugi smrzavaju, ja se grijem. Već godinama odlazim zimi s prijateljicama na egzotične destinacije. Posjetile smo Tenerife i Mauricijus i planiramo još puno putovati, ali ove godine nažalost ne mogu nikamo zbog obaveza', zaključila je dugogodišnja djevojka Petra Graše