PORAZILA KONKURENCIJU

Monica Bellucci potvrdila status boginje ljepote

27.09.2012 u 09:36

Bionic
Reading

Iako smo mislili da smo Monici Bellucci složili jaku konkurenciju, vaši glasovi su nas u potpunosti demantirali – najljepša mediteranska ljepotica bez premca je…

…jedna, jedina, jedinstvena i opako lijepa Monica Bellucci! Sa čak 1.606 klikova, odnosno preko 51 posto ukupnog klikanja, Monica je oborila sve rekorde uvjerljivosti u našim izborima ljepote. Iako nismo sumnjali da ona to može, uostalom prije godinu i pol osvojila je vašu i našu titulu najljepše glumice svih vremena, potiho smo vjerovali da će joj ljepotice poput Sophije Loren i ostalih bisera Mediterana ipak snažnije zapuhati u leđa.

Naša tiha vjerovanja ipak su se svela na sitne brojke. Tako je drugoplasirana Sophia osvojila skromna 264 klika, a trećeplasirana Penelope Cruz 248 klikova. Koračić iza nje našla se Catherine Deneuve sa 209 klikova, a odmah do nje, s dva klika manje, našla se Laetitia Casta. Naša tiha favoritkinja Sophie Marceau osvojila je šesto mjesto sa 197 klikova, a iza nje se našla fatalna filmska ljepotica Claudia Cardinale sa 124 klika.

Donji dom sa 95 klika otvara Isabelle Adjani koju još uvijek sanjamo kao kraljicu Margot, Audrey Tautou, ili preslatka Amelie skupila je 60 klikova, a dva klika manje Juliette Binoche. Lijepa Carla Bruni nije vas se previše dojmila, osvojivši svega 21 klik, a na začelju lijepe liste našla se Emmanuelle Beart sa 17 klikova.