LJETNI HIT

Monica Bellucci ima novu frizuru koju je tako lako održavati, a obožavaju je Francuskinje

14.07.2020 u 12:07

Bionic
Reading

Talijanska ljepotica u ljeto je zakoračila s novim, osvježenim lookom. Prelijepa Monica Bellucci svoju bob frizuru po uzoru na chic Francuskinje ošišala je stepenasto, a upravo je stepenasti bob jedna od najpoželjnijih ljetnih frizura budući da se lako održava i brzo suši

Nova frizura Monice Bellucci neočekivani hit u 2020., a utjelovljuje šarm 80-ih. Stepenasti bob sa šiškama nametnuo se kao jedna od poželjnijih trendova ovog ljeta. Glumica se dala u ruke provjerenom frizeru Johnu Nolletu koji je njezin novi look objavio na svom Instagram profilu. Slavni frizer zaslužan je i za frizuru monegaške princeze Charlotte Casiraghi kao i za kosu kćeri Monice Bellucci, mlađahne Deve Cassel.

Glumica se odlučila za frizuru koja se savršeno lako održava što je čini idealnim izborom za ljetne mjesece, pogotovo u vrijeme pandemije kad smo svi više-manje prorijedili posjete frizeru.

Ova chic frizura kojoj su godinama vjerne Francuskinje, a obožava je i jedna od Britanki s najviše stila, Alexa Chung, briše godine s lica i daruje osvježen, mladenački izgled, a odlična je alternativa valovitom bobu.

No stepenasti bob ipka nije za svaki tip kose, sjajan je izbor za gustu kosu poput Monicine, dok nije najbolje rješenje za tanku i rijetku kosu koju će nažalost dodatno oslabiti i prorijediti.