HEIDI KLUM:

Moj seksualni život je vrlo vruć

08.04.2010 u 10:01

Bionic
Reading

Dugonoga manekenka ne libi se pričati o svom seksualnom životu, a otkrila je da ona i suprug Seal ne prakticiraju seks u kostimima jer im je seksualni život još uvijek dovoljno vruć i maštovit

Heidi Klum i Seal su poznati po pripređivanju ludih zabava za Noć vještica kad redovito imaju najluđe kostime, ali tu sklonost maskiranju ipak ne prenose u spavaću osobu. Barem ne još.

'Nisam luda za uniformama u krevetu, da budem iskrena. Ne bih rekla 'ne' kad bi poželio da to pokušamo, ali mi to ipak izgleda nekako beživotno. Moda ću dobiti želju za njima kasnije, za nekih pet do deset godina kad krenem kupovati smiješne odorice. Zasad uživamo u dobrom i maštovitom seksu', rekla je Heidi, koja je od 2005. u braku s pjevačem.

Par svake godine obnavlja bračne zavjete i tom prilikom priređuje tematske zabave. Ove su godine svi bili odjeveni kao mladenke i mladoženje, a lani je tema bila 'white trash'.

Heidi je nedavno priznala da je zadovoljna svojim tijelom i da joj ne smeta kad je gola ispred ljudi. 'To je vjerojatno zato što sam odrasla u obitelji u kojoj su roditelji uvijek bili goli. Moji roditelji su još uvijek goli. Nije da smo mi neki hipiji i da trčimo uokolo goli cijelo vrijeme, ali ako se dogodi da naletimo jedni na druge dok se presvlačimo ili izlazimo iz kupaonice, zbog toga ne dižemo strku', otkrila je lijepa manekenka.