SELENA GOMEZ:

Moj novi film šokirat će mnoge

10.09.2012 u 16:38

Bionic
Reading

Selena Gomez (20), koja s Ashley Benson, Vanessom Hudgens i Jamesom Francom promovira svoj najnoviji film 'Spring Breakers', kaže da će njezin novi film biti iznenađenje za mnoge

Iako su reakcije na film podijeljene, Selena je oduševljena time kako je publika na filmskom festivalu u Veneciji primila 'Spring Breakers'.

'Plakala sam od sreće nakon premijere 'Spring Breakersa' u Veneciji. Doživjeli smo ovacije nakon prikazivanja tog filma, bilo je zbilja savršeno', rekla je Selena koja je za premijeru na filmskom festivalu u Torontu odabrala smjelu haljinu animalnog uzorka, a kasnije je viđena u ženstvenoj kreaciji boje šampanjca koju potpisuje Marchesa.

O ulozi u ovom filmu, Selena je rekla kako joj je predstavljala pravi izazov. U tom filmu Selena i Vanessa Hugdens odbacile su imidž Disneyjevih 'dobrica' i glume razuzdane studentice na proljetnim praznicima koje paradiraju u bikinijima, piju i rade nepodopštine. Film je dobio i oznaku R zbog neprimjerenih scena.

'Ljudi su skloni svrstavanju u ladice. No ovo je bila prilika za mene koju nisam željela odbaciti. To definitivno nije film za moje najmlađe fanove. Vjerujem da će mnogi biti šokirani', izjavila je Selena koja u filmu glumi Faith.

Radnja se vrti oko studentica koje odluče opljačkati banku kako bi došle do novca za partijanje na proljetnim praznicima.