POSEBNA DAMA DOMAĆE SCENE

Modno nepogrešiva: Vanna istaknula tanki struk u razigranoj kreaciji

01.03.2023 u 23:22

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih vokalistica ponovo je oduševila elegantnom kombinacijom. Već dulje vrijeme oduševljava modnim odabirima koji su jednostavni, ali efektni

Vannini modni izbori za scenu i nastupe te razna društvena događanja nerijetko budu popraćena nizom pozitivnih komentara. Uvijek je birala ženstvene odjevne kombinacije, a jedan od omiljenih komada pjevačici su haljine mini kroja. Ovog puta je pozirala u jednoj takvoj cvjetnog printa s potpisom domaćeg brenda Hippy Garden.

'Malo toga lijepog pamtim iz prva dva mjeseca ove godine. I baš zato imam vjere u ovaj treći mjesec koji počinje', opisala je fotografije pjevačica kojoj, složit će se mnogi, savršeno pristaje ova lepršava kreacija.

Inače, Vanna nije podlegla estetskim korekcijama kpoput svojih brojnih kolegica iz javnog svijeta, a mnogi joj zbog vječne mladolikosti i stila učestalo na Instagramu tepaju da izgleda kao djevojčica. Ona za sebe kaže da je više mangup nego dama.

  • +3
Vanna Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

'Možda upravo zato, među svojim cipelama najviše volim motociklističke čizme stare više od dvadeset godina, i uglavnom ne izlazim iz kuće, a da na glavu ne stavim šiltericu koja, rekli su mi, sad već ima vintage vrijednost. Od odlaska na modne revije uvijek radije biram odlaske na utakmice, ali to ne znači da ne provodim sate u smišljanju izgleda za neki budući nastup i da me to ne veseli. Ipak, imam dovoljno iskustva da znam da je presudno da se u tom odabranom outfitu osjećam dobro na sceni, jer samo tako mogu pružiti sve što mogu, a ljudi će pamtiti kako su se zbog vas osjećali, a ne samo kako ste se odjenuli izjavila je ranije za Slobodnu Dalmaciju.

MAYE MUSK

Krupni cvjetni uzorak i žive boje i iznad 50? Da, i imamo odličan dokaz da je to dobra ideja

Pogledaj galeriju