ponuda u trgovinama

Modni ulovi: Baloneri za svačiji džep koje se isplati imati u ormaru

03.10.2018 u 06:51

Bionic
Reading

Omiljeni jesenski komadi koje svaka trendseterica ima u svom ormaru definitivno su baloneri. Ovi kultni outwear komadi s godinama su postali nezaobilazan bezvremenski klasik u koji se isplati investirati. Hladni dani koji su pred nama potaknuli su nas da istražimo kakvi se sve baloneri nude na policama popularnih trgovina, a ako već nemate svoj omiljeni model ili ste spremni nadopuniti postojeću kolekciju, listopad je pravo vrijeme za obnovu jesenske garderobe

Iako je većini žao što je ljetu došao kraj, jesenske kolekcije koje su već pristigle u trgovine nude razloga za veselje. Nama su za oko zapeli baloneri koji već desetljećima suvereno vladaju ulicama.

Baloner se počeo masovno proizvoditi 1914., kada su ga radi zaštite od kiše i vjetra počeli nositi britanski časnici u Prvom svjetskom ratu, a dodatno ga je popularizirao Thomas Burberry pedesetih godina 19. stoljeća.

Humphrey Bogart nosio ga je u filmu 'Casablanca', detektiv Columbo učinio jednim od svojih zaštitnih znakova, a danas je baloner jedan od omiljenih komada žena diljem svijeta.

Najčešće se prodaje u originalnoj bež varijanti, no s godinama su dizajneri i high street brendovi osmislili modele raznoraznih boja, uzoraka i materijala, poput modela od PVC-a, kože, onih više nalik na kabanice ili pak tanjih varijanti u stilu ogrtača.

U potrazi za najnovijim ovosezonskim modelima pročešljali smo trgovine i pronašli one najljepše. Zavirite u galeriju i pronađite svog favorita.

  • +78
Baloneri za svačiji džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije