UZORAK KOJI MORATE IMATI

Cipele za kojima ćemo ove sezone ludovati magnet su za poglede

18.09.2018 u 06:48

Bionic
Reading

Iako je karirani uzorak broj jedan kada je odjeća u pitanju, u slučaju obuće vrijede posve druga pravila. Ove jeseni uvjerljivo najtraženiji modeli štikli, čizama i gležnjača bit će oni sa životinjskim printom. Čeka nas uzbudljiva modna avantura s prizvukom safarija, stoga se pripremite za erupciju leopard, zmijskog, zebrastog i tigrastog uzorka koji će narednih mjeseci dominirati gradskim ulicama

Popularne high street i dizajnerske trgovine već su preplavili neodoljivi jesenski modeli cipela kojima se radujemo unatoč dolasku tmurnijih i kraćih dana, a bacite li pogled na njihovu ponudu, prepoznat ćete da je ove sezone sve u znaku životinjskog printa. Zmijski, leopard, zebrasti i tigrasti uzorak uvjerljivi su pobjednici sezone, a pogotovo su poželjni na nogama.

Zmijski uzorak

Šuška se kako bi zmijski ove sezone mogao prestići popularnost uzorka leoparda. Posebno su privlačne gležnjače s ovim printom, koje djeluju elegantno i odmjereno.

Uzorak leoparda

Uzorak leoparda oduvijek je slovio kao bezvremenski trend kojim se ne može pogriješiti. Čak i najjednostavnija crna odjevna kombinacija može djelovati ženstveno i seksi uz pomoć ovakvih štikli i malo crvenog ruža.

Zebrasti uzorak

Zebrasti uzorak pojavio se niotkud i čini se da će se još neko vrijeme zadržati na modnoj sceni. Iako ranijih sezona nije bio popularan kao primjerice leopard i zmijski uzorak, ove jeseni će suvereno vladati gradskim ulicama rame uz rame s ostalim životinjskim printovima.

Tigrasti uzorak

Zadnji, ali ne i posljednji trendi uzorak je tigrasti print. Nama se posebno sviđaju ove cool combat čizme s potpisom brenda Proenza Schouler, koje bi odlično izgledale u rokerskoj kombinaciji s crnim kožnim hlačama i motorističkom jaknom.

Zavirite u galeriju i otkrijte najuzbudljivije modele cipela sa životinjskim uzorkom za svačiji džep.

  • +75
Cipele sa životinjskim uzorkom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije