odličan izbor

Modni trend koji osvaja: Haljine dugih rukava savršene su za prijelazno razdoblje, a ove modele ćete obožavati

17.08.2021 u 15:57

Bionic
Reading

Danas duge hlače, a sutra kratka haljina. Jedan dan je prohladno, a drugi vruće. Osim slojevitog odijevanja, koje omogućuje prilagođavanje svim vremenskim uvjetima, haljine s dugim rukavima jedan su od najvažnijih modnih trendova koje će obilježiti kasno ljeto i prijelazno razdoblje prije početka jeseni. Nosive u različitim prigodama, po potrebi elegantne ili ležerne, ovi modeli haljina osiguravaju chic stajlinge koje ćete obožavati nositi

Vrijeme je za pripremanje za modnu jesen, a jedan od odjevnih predmeta koji se svakako mora naći u ormaru je haljina s dugim rukavima.

Budući da se ovaj stilski spoj ljetne i jesenske haljine vrlo lako može kombinirat na mnogo načina i nositi kako sa sandalama tako i sa čizmama, haljine s dugim rukavima bit će neizostavni modni komadi u ormaru. Ovaj lijepi i vrlo nosivi trend lako se može podijeliti na tri stilska modela.

  • +13
Haljine s dugim rukavima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Cvjetne haljine dugih rukava

Cvjetne haljine nikad ne izlaze iz mode. Premda vrlo popularne u proljeće, najnoviji trendovi s modnih pista pokazuju kako su cvjetni printevi neizostavni i u prvim danima jeseni.

Romantična haljina dugih rukava ove sezone dolazi u varijanti s dubokim dekolteom, ili pak efektni visokim ovratnikom.

Prozirne haljine s dugim rukavima

I dok su rukavi dugi, tkanina ovih modela je nježna i prozirna. Modne kuće kao što su Sportmax i Fendi predstavljaju maksi haljine do poda čiji su rukavi izuzetno dugi.

Ovi modeli haljina obećavaju beskrajno ljeto, ali i sjajnu jesen. I dok prednjači crna boja, vrlo su trendi i modeli u glamuroznoj zlatnoj boji.

Glamurozne party haljine s dugim rukavima

Najljepše party haljine ove sezone dolaze s dugim rukavima. Burberry predstavlja poluprozirnu metalik haljinu sa zanimljivim naborom u struku, a taj model potvrđuje ono što već znamo.

Kada se govorimo o haljinama za izlaske, sve je dopušteno – od šljokica i sjaja, pa do resica i perja koji kreiraju glamurozan izgled.