ulična moda

Modeli koje Zagrepčanke obožavaju: Ove hit sandale uvjerljivo dominiraju modnim kombinacijama na gradskim ulicama

17.08.2021 u 13:46

Bionic
Reading

Ova sezona servirala nam je neke doista zanimljive stajlinge, a ljeto je prošlo u znaku modnog dvoboja udobnosti i elegancije. I dok su modne ormare influencerica preplavile ove sezone vrlo trendi 'ružne' sandale koje krasi velika udobnost, taj modni hit ipak nije s trona uspio izgurati uvijek omiljene ljetne sandale s potpeticama. Da su sandale na petu obuća broj jedan za ljetnih mjeseci, dokazuju i uvijek trendi Zagrepčanke

Ljeto se polako vraća u grad, a s njime i šaroliki i zanimljivi modni trendovi na gradske ulice. Još uvijek pod dojmom mora, odmora i ljetnih radosti, Zagrepčanke posežu za pravim ljetnim stajlinzima koji otkrivaju preplanuli ten.

I dok većina Zagrepčanki ne odustaje od ljetnih haljina, bilo dugih ili pak onih u mini varijanti, te uvijek trendi kratkih traper hlačica, jedan dio se već priprema za jesen pa se tako na špici već nose i traperice.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

No, ono od čega se dotjerane dame ne odvajaju su ljetne modne sandale, a dva modela uvjerljivo dominiraju. Sandale s remenčićima i četvrtastom petom odličan su spoj elegancije i udobnosti, a većina ih obožava jer odlično nadopunjuju gotovo svaki dnevni stajling, ali se odlično snalaze i u večernjim kombinacijama. S tankim remenom oko gležnja te ukrasima na prednjem remenu ovaj model je vrlo chic i kao stvoren za urbane traper kombinacije prigodne i za malo hladnije dane.

Ovo ljeto na velika vrata vratilo je i popularno zvane 'tanga sandale', model koji izgleda kao spoj japanke i sandale s potpeticom. I dok su se modni stručnjaci zgražali nad ovim trendom, tanga sandale vrlo brzo su prigrlile brojne obožavateljice mode pa su ih tako prošetala Kim Kardashian, Kyle Jenner, Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley i brojne druge, a ovaj model nije zaobišao ni zagrebačku špicu.