MODNA IKONA PLAVE KRVI

Modni stil ove princeze poželjniji je od onog Kate Middleton

05.09.2016 u 20:48

Grčka princeza Maria Olympia

Izvor: Profimedia / Autor: Promo

Bionic
Reading

Jedna je do rijetkih dama plave krvi koja se može pohvaliti zavidnim urbanim izgledom kojim može parirati najvećim modnim blogericama današnjice, a zahvaljujući istančanu modnom stilu 20-godišnja Maria-Olympia, princeza Grčke i Danske, postala je zvijezda nove modne kampanje Michaela Korsa

Plavokosa princeza kći je Marie-Chantal Miller i princa Pavlosa, starijeg sina svrgnutog grčkog kralja Constantinea i kraljice Anne Marie. Budući da grčka kraljevska obitelj potječe od danske kraljevske obitelji, ova nova modna zvijezda polaže pravo i na titulu princeze od Danske.

Moderna princeza redovita je gošća na modnim revijama najvećih dizajnerskim imena na tjednima mode poput Valentina, Diora ili Giambattiste Vallija, a na Sveučilištu u New Yorku zadnjih godinu dana studira dizajn.

Michael Kors

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on


No ni ova bogata 20-godišnjakinja ne može izbjeći usporedbe s najpopularnijom članicom kraljevske obitelji na svijetu Kate Middleton iako im modni stil i nema previše dodirnih točaka.

'Divim se njezinu osjećaju za modu, ali ja sam mlađa i puno više eksperimentiram s odjećom. Jako mi se sviđa street style moda, od one s milanskih, preko pariških do njujorških ulica', rekla je mlađahna grčka princeza za Vanity Fair

Strolling @michaelkors #sidewalkspotted

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on


Njezin profil na Instagramu prepun je fotografija na kojima pokazuje zanimljive stylinge kojima dominiraju dizajnerski brendovi, od Balmaina do vintage Louisa Vuittona. Ne krije da puno truda ulaže u osmišljavanje modnih kombinacija, jer kako sama kaže: 'Volim se srediti kao da ću svaki tren naletjeti na nekog posebnog.'

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on


Svojim je pomno osmišljenim odijevanjem privukla pozornost modnih insajdera pa ne čudi što je osvanula u novoj digitalnoj kampanji Michaela Korsa nazvanoj 'The Walk'.

'SoHo mi je najdraže mjesto u New Yorku, a snimali smo u mom susjedstvu, na mjestima koje najviše volim. I u toj sam kampanji odjevena onako kako se inače volim odijevati, a čak i ako izađem u običnim trapericama, volim začiniti nekim dobrim modnim dodacima', kaže 20-godišnja plemkinja koja se priju godinu dana iz Londona doselila u New York.

'Moj se stil definitivno promijenio selidbom u New York. Možda sam i zbog društvenim mreža postala svjesnija svog stila pa sad neprestano eksperimentiram', kaže princeza Maria-Olympia.

✨ @michaelkors ✨

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on