ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Modni profil horoskopskog znaka - Rakovi

01.07.2011 u 13:44

Bionic
Reading

Većina se, bez obzira na to vjeruje li ili ne u horoskop, mora složiti da je zabavno tu i tamo pročitati što zvijezde otkrivaju o nama. Upravo se nalazimo u razdoblju vladavine ćudljivih i senzibilnih Rakova koja će potrajati do 22. srpnja. Kakav je njihov odnos prema modi i načinu odijevanja, saznajte u našem mjesečnom profilu

Rakovi, četvrti horoskopski znak, koji karakterizira hipersenzibilna priroda, nepredvidljiv karakter i iznimna privrženost obitelji i prijateljima, poznati su po svojim čestim promjena raspoloženja, a ova Mjesečeva djeca i po pitanju su mode vrlo nepredvidljiva.

Osobe rođene u ovom znaku vole sve što je napravljeno s ljubavlju te rado eksperimentiraju sa stilovima. Odijevaju se gotovo uvijek prema raspoloženju. Vole stalno biti drukčiji, a za to im je potrebna nova inspiracija koju često pronalaze i na putovanjima u kojima iskreno uživaju. Udobnost im je također bitna.

'U slobodno vrijeme ne izlazim iz trenirke. U njima se odlično osjećam. U mojoj sobi biste pronašli gomilu modnih detalja koje skupljam već godinama. I ništa ne bacam', smije se simpatična zvijezda 'High School Musicala'Ashley Tisdale, također rođena u znaku Raka.

Račice ćete nerijetko vidjeti u ženstvenim romantičnim haljinama, svjetlijih nijansi (često zelene, srebrnosive, plave ili bijele boje), a nikad ne pretjeruju s nakitom. Najradije se ukrase nečim što ima sentimentalnu vrijednost, odnosno vezuje ih za neku prigodu ili dragu osobu. Vole srebro i bisere, a omiljeni modni dodatak im je ručni sat.

Mnoge Račice ili se odijevaju vrlo ženstveno, ali pomalo tradicionalno ili poput djevojčica. Pripadnice ovog znaka će i u pedesetima rado nositi ravne cipele s remenčićem Mary Jane, a Račice bez obzira na dob rado odabiru čipku, volane, haljine zategnute u struku, kao i mladenačke haljinice s tankim naramenicama.

Rakovi gotovo uvijek puno pozornosti posvećuju svojoj kosi i često je u njihovoj kupaonici mnogo sredstava za njegu njihove grive. Kad je pak riječ o mirisima, Rakovi vole prirodne mirise poput lavande, ružmarina, irisa, ljubičice, masline ili nekih egzotičnih začina. Obožavaju i mirise koji su svježi i prozračni.

Iako nisu opsjednuti modom, znaju što se nosi. Poput Bikova, i Rakovi vole obiteljsko nasljeđe i uvijek nešto nađu u starim ormarima. Vole klasične linije i pomalo izazovnu odjeću, ali nikad ne pretjeruju jer ne vole privlačiti previše pozornosti.

Element - voda
Boja - srebrnosiva
Dragi kamen - biser, oniks
Metal - srebro, selen
Voli - obitelj, dom, književnost
Sretni brojevi - 4 i 6
Najbolje se slažu s - Ribama i Škorpionima
Ne odgovaraju mu - Vage, Vodenjaci i Ovnovi
Suprotan znak - Jarac

Idealne destinacije - New York, Amsterdam, Venecija, mjesta s bogatim povijesnim nasljeđem.

Poznati rođeni u znaku Raka:
Ashley Tisdale, Selena Gomez, vozač Formule 1 Sebastian Vettel, Jared Padalecki, Jessica Simpson, Gisele Bundchen, Pamela Anderson, Jerry Hall, Liv Tyler, Lindsay Lohan, Sophia Bush, Kristen Bell, Tom Cruise, Harrison Ford, Selma Blair, Tom Hanks, Sylvester Stallone, Vin Diesel, Toby Maguire, John Cusack, Josh Hartnett, Milo Ventimiglia i Brian Austin Green, Courtney Love, 50 Cent, Ringo Starr, Gretchen Wilson, Missy Elliot, Lil' Kim, Deborah Harry, Carlos Santana,  i dr.