ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Modni profil horoskopskog znaka - Ovnovi

04.04.2011 u 12:00

Bionic
Reading

Svi se, bez obzira vjeruju li ili ne u horoskop, moraju složiti da je zabavno tu i tamo pročitati što zvijezde otkrivaju o nama. Upravo se nalazimo u razdoblju vladavine svojeglavih i temperamentnih Ovnova koja traje do 20. travnja

Osobe rođene u znaku Ovna već na prvi pogled, odnosno prilikom prvog susreta, mogu se nametnuti i u stanju su impresionirati sve oko sebe. Njihov fizički izgled, ponašanje i stil izražavanja su glavni aduti koje često koriste prilikom susreta s različitim osobama. Njihov modni stil je također uvijek prepoznatljiv jer svojeglavo, baš kako odgovara njihovom temperamentu, nose ono što im se sviđa. Praktičnost i udobnost su im također bitni, a nerijetko je njihova omiljena boja crvena, koja najbolje paše njihovom eksplozivnom karakteru.

Odjeća, nakit ili modni detalj u crvenoj boji ističu Ovnovu strastvenost. Pripadnici tog znaka često se usude nositi stvari koje se drugima ne sviđaju jer furaju svoj stil i nije ih briga za komentare.

Ovnice npr. kad zapaze neki komad odjeće, neće se smiriti dok ga ne dobiju. Vole nositi traper, a sviđaju im se različita pokrivala za glavu poput šešira, kapa ili marama. Muški predstavnici znaka rado nose sportsku odjeću, a sviđaju im se i tetovaže.

Zanimljivo je da se muški i ženski Ovnovi često odlučuju za odjeću u military stilu, a ženske predstavnice rado pokazuju vitke noge u kratkim hlačama.

Omiljena tkanina im je vuna.

Predstavnici tog znaka dosta pozornosti posvećuju svojoj kosi, a iako Ovnice vole bujnu kosu, ne libe se ni impulzivnih promjena. Nije neobično to da ponekad drastično skrate svoje vlasi.

Emma Watson, 20-godišnja zvijezda Harryja Pottera, i kovrčavica Keri Russell, najpoznatija kao Felicity iz nekad istoimene popularne teen serije, iznenadile su mnoge kratkim, dječačkim frizurama koje im zbilja izvrsno pristaju.

Praktičnost i jednostavnost je ono što je Ovnovima bitno, pa Ovnica Leighton Meester kaže da u privatnom životu ne voli previše make upa te da najradije koristi samo ruž.

'Kad stavim ruž, to mi je sasvim dosta da izgledam dotjerano. Izbjegavam previše šminke, to uvijek izgleda previše umjetno', kazala je.

Kad je pak riječ o parfemima, Ovnovi vole jednostavne note mirisa i nikad ne pretjeruju s količinom.

Odgovaraju im parfemi koji izražavaju energičnost, volju za životom te koji su čisti i jednostavni – npr. ruža, sve vrste citrusa, papar ili ružmarin.

Poznati rođeni u znaku Ovna: Kristen Stewart, Alex Pettyfer, zvijezda 'Tračerice' Leighton Meester, Emma Watson, Keira Knightley, Reese Witherspoon, sestre AJ i Ally Michalka, Leona Lewis, zvijezda TV serije 'Beverly Hills' Shannen Doherty, Sarah Michelle Gellar ('Buffy - ubojica vampira'), Keri Russell ('Felicity'), Jesse McCartney, Victoria Beckham, Ewan McGregor, Russell Crowe, Robert Downey Jr., Zach Braff (serija 'Stažist') i Hayden Christensen ('Ratovi zvijezda', 'Skakač').

Najbolje se slažu s: Blizancima, Lavovima i Vagama
Loše se slažu s: Rakovima, Bikovima i Vodenjacima
Ne vole: površnost, prodike, ustupke
Sportovi i hobiji: gluma, ples, hokej, nogomet, borilački sportovi, automobilizam, ragbi