vječni komadi

Modni minimalizam ima u malom prstu: Samo Jennifer Aniston može tako dobro izgledati u vrlo jednostavnoj kombinaciji

19.11.2021 u 09:08

Bionic
Reading

Unatoč brojnim ulogama koje je Jennifer Aniston utjelovila u desetljećima nakon 'Prijatelja', slavna glumica uvijek će nas neodoljivo podsjećati na Rachel Green. Dokazuje to i njezin vrlo casual stajling čiju osnovu su činili klasični komadi koje uvijek imamo u ormaru

Miljenica Hollywooda snimljena je na prestižnom Beverly Hillsu u vrlo casual izdanju, a njezin dnevni stajling činio je spoj basic i vrlo klasičnih modnih komada s statement detaljima. Tako je vječne traperice Jennifer Aniston spojila s crnim dolčevitom, tankom pletenom majicom za kakvom bi posegnula i Rachel Green u 'Prijateljima'.

I dok bi Rachel u mnogima omiljenoj seriji pletenu dolčevitu vjerojatno spojila s midi plisiranom suknjom, Jennifer se ovoga puta odlučila za klasičniju kombinaciju s trapericama ravnih nogavica i pokazala još jedan sjajan minimalistički stajling.

  • +5
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: GHOST / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Casual look nadopunila je statement modnim dodacima, također vrlo u Rachel stilu, ali i vrlo trendi ove sezone. Tako je preko ruke prebacila raskošan, meki 'teddy' kaput maslinasto zelene boje, model koji se nalazi visoko na listi želja svih zaljubljenica u modu. Našle su se tu i naočale s okvirima u boji kornjačevine, ali i Guccijeva torbica Diana s ručkama od bambusa kao luksuzi detalj.

Jennifer vrlo rado njeguje izgled djevojke iz susjedstva, a dokazala je to brojnim sjajnim minimalističkim kombinacijama, od ležernih capri hlača i japanki pa do slip haljine, nosive u gotovo svim prigodama.