crno i crveno

Modni dvoboj sestara Badrić: Tako različite, a opet tako slične, Nina i njezina sestra Sunčica oličenje su moćne ženstvenosti

07.11.2022 u 12:08

Bionic
Reading

Svečana promocija autobiografije Darija Srne okupila je velik broj poznatih lica na jednom mjestu, a bila je to i prilika za pokazivanje upečatljivih stajlinga. U jednom trenutku fotografu su spremno pozirale sestre Badrić, Nina i Sunčica, a to teško da je moglo proći nezapaženo

Legendarni kapetan Vatrenih i sportski direktor Šahtara iz Donecka Darijo Srna predstavio je svoju knjigu koju je za njega napisala novinarka i spisateljica Milana Vlaović, bivša supruga Gorana Vlaovića. Svečana promocija privukla je mnoge, pa su se tako u zagrebačkoj Esplanadi okupili treneri Zlatko Dalić i Ćiro Blažević, Darijevi brojni kolege iz reprezentacije, ali i poznata lica poput Lejle i Tarika Filipovića, Branke Krstulović, Andree i Hrvoja Čermaka i brojnih drugih.

Svečana promocija bila je i prilika za pokazivanje upečatljivih stajlinga, a dokazale su to i sestre Badrić. Naime jedna od naših najpoznatijih pjevačica, Nina Badrić, na događanje je stigla u pratnji sestre Sunčice.

  • +75
Promocija biografije Darija Srne Izvor: Cropix / Autor: BILJANA BLIVAJS

Nininu mlađu sestru ne viđamo često u javnosti, no poznato je da su vrlo bliske te uvijek tu jedna za drugu. Sunčica je čak nekoliko godina bila Ninina menadžerica, no životni put odveo ju je na drugu stranu, a to nije umanjilo sestrinsku privrženost. Sasvim suprotno.

Dokazalo je to i njihovo zajedničko poziranje. Obje dotjerane i skockane do posljednjeg detalja, sestre Badrić pokazale su koliko su slične, ali i različite. Nina je tako za ovu priliku posegnula za klasičnim i nepogrešivim francuskim chicom. Izbor je pao na crni kaput - haljinu midi duljine, suptilno naglašenog dekoltea te s kopčanjem upečatljivim okruglim gumbićima obloženima tkaninom.

Poseban detalj činila je crna beretka. Identičan stajling Nina je pokazala za vrijeme boravka u Toskani, a sada ga je upotpunila crnom statement torbom i satenskim zelenim salonkama ukrašenim sjajnim detaljem.

Ninina sestra odlučila se pak za pravi modni kontrast te je zablistala u moćnom crvenom odijelu. Klasično krojenom odijelu s hlačama cigareta kroja pridružila je crni top i elegantne crne sandale. Koliko slične, toliko i različite, sestre Badrić su posegnule za dojmljivim i vrlo chic kombinacijama. A njihovi stajlinzi bili su oličenje moćne, sofisticirane i profinjene ženstvene mode.