ŠTO SE DOGAĐA

Modni dvoboj: Je li Meghan Markle glavni krivac za stilski zaokret Kate Middleton?

30.12.2018 u 20:57

Bionic
Reading

Da je vojvotkinja od Cambridgea dobila jaku suparnicu po pitanju mode u svojoj šogorici Meghan Markle, bilo je jasno od samog početka, a čini se da je snažno utjecala i na modne odabire Kate Middleton koji su u posljednje vrijeme odvažniji

Iako su se britanski mediji ovih dana bavili navodnom svađom između dvaju vojvotkinja, u sjeni je ostala modna transformacija supruge princa Williama koja je sudeći po svemu odlučila stati na kraj kritikama na račun svog stila.

Nerijetko su modni znalci prozivali Kate Middleton i prigovarali joj da nosi previše konzervativnu i dosadnu odjeću te su upravo Meghan navodili kao novu modnu ikonu.

  • +2
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nije ni čudo jer je atraktivna američka glumica rođena u Kaliforniji izgradila prepoznatljiv stil prepun modernih, ženstvenih kreacija koji ističu njezinu liniju i donose dašak glamura.

Bez obzira nosi li sakoe, haljine s golim ramenima, traperice ili zanimljive kapute, Meghan uvijek izgleda kao da je sišla s crvenog tepiha, dok su Kate vrlo često prigovarali ziheraštvo i odabire koji su previše tradicionalni.

  • +8
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No čini se da se sad nešto ozbiljno promijenilo jer je Kate nakon što se vratila s porodiljnog dopusta odlučila napraviti modni zaokret te u posljednje vrijeme niže stajlinge koje kao da je posudila iz Meghaninog ormara.

Tako smo je mogli vidjeti u za nju netipičnom izdanju, a koji 'vrišti' Meghan: sakou, majici i trapezicama u čemu je privlačila pozornost prilikom posjete vojne baze britanske vojske na Cipru Osim toga, nedavno je nosila i jednu od omiljenih Meghaninih frizura: ležerni konjski repić, a primijetili smo i haljine s golim ramenima, te da Kate puno češće nosi odjeću u živim bojama.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon što je Meghan oduševila u žutoj haljini (Brandon Maxwell) u srpnju, nekoliko dana kasnije Kate je na Wimbledonu nosila za nju posve netipičnu žutu haljinu srpske dizajnerice s londonskom adresom Roksande Ilinčić čije kreacije obožavaju i mnoge slavne fashionistice poput Cate Blanchett, Melania Trump, Michelle Obama, Amy Adams, Kristen Stewart i dr.

Modni znalci su primijetili i sličnost haljine koju je Kate nosila na Božić u Sandringhamu usporedivši je s kreacijom boje kestena koju je nosila Meghan prilikom posjeta javnoj kuhinji u Londonu.

Je li doista Meghan 'kriva' za stilsku transformaciju vojvotkinje od Cambridgea ne znamo, ali činjenica je da Kate izgleda bolje no ikada.