BESPRIJEKORNO DOTJERANe

Modni dvoboj bez pobjednice: Kraljica Maxima i Brigitte Macron plijenile elegancijom

12.04.2023 u 16:35

Bionic
Reading

Nakon svečanog prijema u Kraljevskoj palači u Amsterdamu, Brigitte Macron nastavila je druženje s kraljicom Maximom posljednjeg dana boravka u Nizozemskoj

Drugi dan posjete francuskog predsjedničkog para Nizozemskoj, između ostalog, protekao je u dnevnom druženju kraljice Maxime i Brigitte Macron.

Baš kao prvog dana posjete, poznati dvojac ponovno je plijenio pozornost upečatljivim izdanjima na ulicama Amsterdama a, kao tada, prva dama Francuske ponovno je zablistala u plavom.

Omiljenu boju, 69- godišnja Francuskinja istaknula je elegantnim odijelom stvorenim od predimenzioniranog sakoa i hlača cigareta kroja koje će, sudeći po kolekcijama dizajnerskih brendova, u hladnoj sezoni imati ključnu ulogu na modnoj sceni.

  • +4
Brigitte Macron i kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: KENZO TRIBOUILLARD / AFP / Profimedia

Klasičnom bijelom košuljom i crnim komadima u znaku torbice od proštepane kože i klasičnih salonki, Brigitte Macron zaokružila je svoje posljednje izdanje u Nizozemskoj.

Kao sušta suprotnost Francuskinji, nizozemska kraljica Maxima igrala je na kartu crvene elegancije, u kaputu ispod kojeg se nazirala raskošna haljina od tila nijanse nude i s mnoštvom vezenih aplikacija.

Spomenuta haljina, poput kaputa, stiže s potpisom belgijskog brenda Natan, a cjelokupnu kombinaciju zaokružila je ručnom torbicom i salonkama u identičnoj nijansi crvene.  

Za ovu vatrenu boju kraljica Maxima odlučila se i u večernjim satima, točnije prvoga dana posjete Macronovih Nizozemskoj. Na svečanom prijemu u Kraljevskoj palači u Amsterdamu, nizozemska kraljica zablistala je u raskošnoj haljini spuštenih ramena a za nju se, kako se doznalo, pobrinuo danski dizajner Claes Iversen.  

  • +9
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: PE / Teresa / Profimedia