vatromet boja

Brigitte Macron i kraljica Maxima stvorile modnu pomutnju na ulicama Amsterdama

11.04.2023 u 15:26

  • +9

Brigitte Macron i kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: PPE/NIEBOER / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U jeku nereda na ulicama Francuske uslijed nove mirovinske reforme, predsjednički par Macron ovog utorka započeo je dvodnevni posjet Nizozemskoj

Već u prvom danu posjete Nizozemskoj, prva dama Francuske dobila je priliku odmjeriti modne snage s najvećom ljubiteljicom upečatljivih boja i uzoraka s kraljevskog dvora.

Sa suprugom, kraljem Willemom- Alexanderom, nizozemska kraljica Maxima svečano je dočekala Macronove u Amsterdamu, pritom modno dominirajući u žuto-zelenom stajlingu.

Njezinom efektnom izdanju, postignutom haljinom i turbanom identičnog uzorka, 69- godišnja Francuskinja uspješno je parirala u komadima svog omiljenog brenda.

Otkako je postala prvom damom Francuske, Brigitte Macron ne krije naklonost koju gaji prema luksuznoj kući Louis Vuitton, čije kreacije redovito nosi na brojnim angažmanima.

Haljina omiljenog A-kroja, u paru s pripadajućim kaputom oštrih linija, bio je njezin odabir prvog dana posjete Nizozemskoj, a dominaciju plave ublažila je crnim komadima - ručnom torbicom sa zlatnom kopčom i parom salonki u špic.