kod kraljice maxime

Promjena stila: Brigitte Macron blistala u glamuroznom komadu koji rijetko nosi

12.04.2023 u 09:41

  • +9

Brigitte Macron

Izvor: Profimedia / Autor: PE / Teresa / Profimedia

Bionic
Reading

Prva dama Francuske Brigitte Macron prisustvovala je primanju u Kraljevskoj palači u Amsterdamu u sofisticiranoj plavoj haljini dugačkog kroja

Prva dama Francuske Brigitte Macron za primanje u Kraljevskoj palači u Amsterdamu odlučila se za pomak od svoje uobičajene garderobe te je odjenula glamuroznu dugačku haljinu.

Brigitte Macron navikli smo gledati u suknjama midi kroja, no za posjetu nizozemskom kralju Willem-Alexandru i kraljici Maximi, birala je usku haljinu do poda u tamnoplavoj boji s profinjenim zlatnim i srebrnim detaljima na gornjem dijelu.

Istom prilikom, kraljica Maxima birala je još svečaniju crvenu haljinu koja se isticala elegantnim 'puf' rukavima i golim ramenima preko kojih je suptilno prolazila poprečna traka vezana u efektan detalj mašne na boku.

Brigitte je prisustvovala svečanoj večeri u amsterdamskoj Palači u društvu supruga i predsjednika Francuske Emmanuela Macrona.

  • +9
Brigitte Macron i kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: PPE/NIEBOER / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Prvo primanje imali su tijekom jučerašnjeg dana kada je prva dama Francuske birala plavu midi haljinu A-kroja s potpisom omiljenog brenda Louis Vuitton, ručnu torbicu sa zlatnom kopčom i par salonki u špic.

Kraljica Maxima dočekala ju je u prepoznatljivom stajlingu upečatljivih kombinacija boja, vješto stilizirajući žuti kaput i cipele s haljinom u istovjetnoj žutoj nijansi s primjesama efektne zelene boje.