NIKAD ZGODNIJA

Sandra Perković otkriva kako se riješila kilograma koji su joj smetali

09.05.2017 u 09:53

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković, osim sportskim kvalitetama, pozornost redovito plijeni svojom pojavom. Bez ikakve dileme, ona je jedna od najljepših hrvatskih sportašica, a za njezinu gotovo manekensku liniju zaslužne su godine intenzivnog rada na sebi. Naime peterostruka osvajačica Dijamantne lige od 2014. je u procesu mršavljenja, a za tportal je ispričala kako danas izgleda njezin režim prehrane, kako održava kilažu i u čemu se uvijek najbolje osjeća

'Prehrana mi je jako šarolika, raznovrsna. Mogu reći da jedem sve, ali u određenim granicama. Razvrstala sam namirnice te mislim da je to pravilo broj jedan pri unosu hrane u organizam. Nisam se puno toga odrekla jer slatko nikad nije bilo na mojoj listi, a sve ostalo je ostalo isto', ispričala nam je lijepa sportašica.

Sandra Perković izgubila je kilograme koji su joj smetali, a trenutno ima 82 kila i super se osjeća. Do  vrhunca sezone u kojoj je očekuje pet mitinga Dijamantne lige, u kojoj u kolovozu želi vratiti naslov prvakinje svijeta, planira skinuti još kilogram ili dva.

Aktualna dvostruka olimpijska pobjednica, četverostruka europska prvakinja, bivša svjetska i aktualna prvakinja svijeta ne krije to da voli pratiti modne trendove, a odjeću bira po raspoloženju. U posljednje vrijeme njeguje ženstveniji look pa je često viđamo u dugim ili kraćim haljinama i elegantnim kreacijama kojima naglašava isklesanu liniju.

'Ponekad se osjećam ugodno u svojoj stalnoj kombinaciji, trenirci, katkada u trapericama i majici. Sve ovisi o danu, kao kod većine žena', smije se Sandra. Iako joj haljine super pristaju, njezina omiljena odjevna kombinacija ipak su - traperice, dolčevita i štikle.

"Glow in the Dark" 🎇💛

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

My favorite @leilou_by_alex dress 😍 #LeiLouGirls #Sis #Cosmopolitan #19years

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on