PLIJENI IZGLEDOM

Modna profesionalka: Amal Clooney itekako zna kako privući pažnju

09.04.2018 u 12:04

Bionic
Reading

Iako ju rijetko viđamo u javnosti, Amal Clooney u posljednje je vrijeme sve aktivnija. Nakon kratkog predaha i brige oko blizanaca, lijepa odvjetnica vratila se poslovnim obavezama, a iako je postala mama, njezini stajlinzi jednako su odvažni i elegantni kao i prije trudnoće

Supruga najvećeg holivudskog zavodnika Georgea Clooneya, Amal Clooney, vratila se poslovnim obavezama, nakon što je u lipnju prošle godine rodila blizance Ellu i Alexandera. Uspješna 40-godišnja odvjetnica, koja je, pored ostalih uglednih klijenata, zastupala i osnivača WikiLeaksa, Juliana Assangea, te bivšu ukrajinsku premijerku Yuliju Tymoshenko, svaki put uspije ostaviti bez daha svojim modnim izdanjima, zbog čega redovito puni medijske stupce posvećene modi.

Otkako se vratila na posao, lijepu Engleskinju libanonskih korijena sve češće viđamo u javnosti, a nedavno ju se u istom danu moglo vidjeti u dva elegantna stajlinga u njezinom stilu. Lijepa odvjetnica gotovo da i nema pogrešaka kada je odabir odjeće u pitanju te je vjerna poslovnom stilu odjevanja s naglaskom na ženstvenost i dozu modernog.

Slavna ljepotica, kojoj je pošlo od ruke osvojiti srce vječnog holivudskog neženje, viđena je kako napušta svoj dom u New Yorku, a za naporan dnevni ritam lijepa Amal odabrala je pripijenu midi haljinu leopard uzorka, bezvremenski trend koji bi svaka žena trebala imati u svom ormaru, bez obzira bila to haljina, torba, cipele, kaput ili nešto drugo.

  • +31
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz efektnu haljinu ljepotica je iskombinirala nebesko plavi kaput s krznenim ovratnikom, a cjelokupan stajling upotpunila je crnim Givenchy salonkama na petu, velikom poslovnom torbom s potpisom modne kuće Dior, sunčanim naočalama s potpisom brenda Zanzan te decentnim naušnicama brenda Vanleles.

Lijepa pravnica, koja se potkraj rujna 2014. udala za Georgea Clooneya u romantičnoj Veneciji, večer je rezervirala za svog dragog pa su ona i glumac odlučili otići na večeru. Amal se za tu prigodu razodjenula iz dnevnog stajlinga, zamijenivši ga nešto mladenačkijim izdanjem.

  • +30
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz jarko žuti kaput ravnog kroja s potpisom modne kuće Lanvin, lijepa pravnica iskombinirala je seksi čizme do iznad koljena u boji pijeska s potpisom modne kuće Balmain. Ova dva statement komada dovoljni su sami po sebi, pa je slavna brineta smanjila doživljaj s modnim dodacima. Svoj večernji stajling Amal je začinila tek crnom 'clutch' torbicom brenda Hunting Season i Celine naušnicama.